غذا و آشپزی

آموزش تهیه کباب ترکی در منزل

کباب ترکی

آموزش تهیه کباب ترکی در منزل

یک غذای معروف و خوشمزه ترکی که پختش بسیار آسان هست و اغلب مورد پسند سلیقه همه هست.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

قارچ ۳۵۰ گرم

فلفل دلمه ای یک دوم

پیاز ۲ عدد

نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زیره

برای مواد داخل ساندویچ هم :

جعفری ، پیاز ، خیارشور ، گوجه فرنگی

 

طرز تهیه :

اول گوشت چرخ کرده رو پهن کنید داخل تابه ای که کمی روغن زیتون و یک سوم لیوان آب بریزید و تفت بدین (مثل همبرگر یا کباب تابه ای)

یک طرفش که پخته شد برگردونید و بعد به تکه های درشت تقسیم کنید

اجازه بدین به همین صورت گوشت بپزه

قارچ ها رو خرد کنید و داخل تابه ی دیگری تفت بدین باید شعله هنگام سرخ کردن قارچ ها زیاد باشه تا قارچ آب نندازه .

یکمی نمک و نوک قاشق آبلیمو بریزید تا سیاه نشن

پیاز ها رو درشت خرد کنید و بزارید همراه با یک سوم لیوان آب بجوشه

بعد کمی روغن بریزید و تفت بدین (خیلی زیاد نمیخوایم سرخ کنیم همین که کمی سبک بشوند کافی هست)

فلفل دلمه ای هم به روش پیاز تفت بدین

همه مواد رو با هم مخلوط کنید

نمک ، زیره ، فلفل سیاه و فلفل قرمز بزنید و مجدد داخل تابه بریزید و یکی دو دقیقه روی شعله هم بزنید تا طعم ها به خورد هم بروند .

برای درست کردن ساندویچ از پیاز ، جعفری ، خیارشور و گوجه استفاده کنید و با سس کچاب میل کنید .

 

برای دیدن آموزش های بیشتر اینجا کلیک کنید

 

آموزش تهیه کباب ترکی در منزل
کباب ترکی غذای ترک

آموزش تهیه کباب ترکی در منزل

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن