free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 آموزش دسر کادایف + عکس

کادایف

آموزش دسر کادایف + عکس

یکی از دسر های معروف ترکیه و خوش طعم که شیرینی خوشمزه داره پیشنهاد میکنیم حتما این دسر رو امتحان کنید

مواد محلبی

شیر یک لیتر

آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری

شکر یک لیوان

زرده ی تخم مرغ یک عدد

وانیل نوک قاشق چای خوری

رشته تل کادایف ۳۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

شکر ۴ قاشق غذا خوری

گردو خرد شده نصف لیوان

 

طرز تهیه

کره رو میذاریم آب بشه و بعد کادایف رو خرد می کنیم و به اضافه می کنیم ، شکر هم میریزیم و با حرارت کم تفت میدیم تا خامی کادایف گرفته بشه و رنگش قهوه ای روشن بشه ، گردو رو هم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و از روی اجاق بر میداریم …

مواد محلبی رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا جوش بخوره و به غلظت برسه

نیمی از رشته های آماده شده رو کف تابه پیرکس بریزید و محلبی رو با ملاقه به آرومی روش بریزید و صاف و یکدست کنید

بعد باقی رشته رو روی محلبی بریزید و یکدست کنید

در دمای محیط بذارید تا خنک بشه و بعد سه ساعت در یخچال قرار بدید و بذارید تا کاملا خنک بشه و ببنده بعدش برش بدید و سرو کنید.

نوش جان

 

برای دیدن مطالب آشپزی بیشتر کلیک کنید

 

آموزش دسر کادایف + عکس
دسر باقلوایی کادایف

آموزش دسر کادایف + عکس

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن