free web page hit counter
غذا و آشپزی

آموزش مزه دار کردن مرغ در نه طعم متفاوت و جذاب

مزه دار کردن مرغ

آموزش مزه دار کردن مرغ در نه طعم متفاوت و جذاب

مرینید به معنی مزه دار کردن هست ، ما به شما آموزش میدیم که مرغ هاتون رو بسیار خشو طعم و جذاب سرو کنید.

دوستان عزیز مرینید ها رو حتما بهشون روغن اضافه کنید در حدی که موادتون با هم ترکیب بشوند و روی گوشتتون خوب پخش بشه .

 

مرینید زرشک پلو

ران مرغ ۶۰۰ گرم

پودر پیاز ۱ قاشق چای خروی

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

دارچین نصف قاشق چای خوری

زعفران ۱ قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

 

مرینید کاری :

ران مرغ: ۵۰۰ گرم

پودر کاری: ۱ قاشق چای خوری

پودر سیر :نصفه قاشق چای خوری

پودر پیاز :نصفه قاشق چای خوری

چودرپاپریکا :نصف قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

 

مرینید تندوری :

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

زرد چوبه نصفه قاشق چای خوری

فلفل قرمز : نصفه قاشق چای خوری

پودر پیاز : نصفه قاشق چای خوری

پودر پاپریکا نصفه قاشق چای خوری

پودر سیر ¼ قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

آب لیمو : ۱ قاشق چای خوری

 

مرینید خردل عسلی :

سینه مرغ : ۴۰۰ گرم

پودر خردل سیاه : نصفه قاشق چای خوری

پودر خردل زرد : نصفه قاشق چای خوری

عسل : ۲ قاشق سوپ خوری

سرکه :۸/۱ پیمانه

 

مرینید فهیتا :

برش مخصوص فهیتا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری

پودر زیره : ½ قاشق چای خوری

پودر پاپریکا : ½ قاشق چای خوری

شکر : ½ قاشق چای خوری

پودر سیر : ¼ قاشق چای خوری

پودر پیاز :۱/۴ قاشق چای خوری

نمک ½ قاشق چای خوری

 

مرینید باربیکیو :

کتف مرغ : ۵۰۰ گرم

پاپریکا دودی :۱ قاشق چای خوری

سس کچاپ : ۲ قاشق سوپ خوری

شکر قهوه ای : ۲ قاشق سوپ خوری

پودر پیاز : ½ قاشق سوپ خوری

سویا سس : ½ قاشق سوپ خوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری

 

مرینید بال دودی :

۴۰۰ گرم بال

فلفل دلمه قرمز کبابی ۳ قاشق سوپ خوری

پودر فلفل قرمز ½ قاشق چای خوری

زیره ½ قاشق چای خوری

تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری

سیر کبابی : ۲ حبه

آب لیمو ۱ قاشق چای خوری

نمک ½ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری

 

مرینید سوپ سرماخوردگی :

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

پودر سیر : ½ قاشق چای خوری

پودر زنجبیل : ½ قاشق چای خوری

آویشن : ½ قاشق چای خوری

برگ جعفری : ¼ پیمانه

لیمو ۱ عدد

نمک : ۱ قاشق چای خوری

 

مرینید رزماری :

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

شاخه رزماری: ۱ عدد

نمک: ½ قاشق چای خوری

فلفل سیاه : ½ قاشق چای خوری

 

مرینید تری یاکی :

سینه مرغ : ۴۰۰ گرم

سویا سس : ¼ پیمانه

سرکه برنج : ۱ قاشق سوپ خوری

روغن کنجد : ۱ قاشق سوپ خوری

عسل ۱ قاشق سوپ خوری

پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری

پودر زنجبیل : ۱ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای : ۱ قاشق سوپ خوری

 

آموزش مزه دار کردن مرغ در نه طعم متفاوت و جذاب
بهترین روش های مزه دار کردن مرغ

آموزش مزه دار کردن مرغ در نه طعم متفاوت و جذاب

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − نه =

مطالب پر بازدید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن