free web page hit counter
خانه داری

ترفند های نگهداری از ترشی خانگی و جلوگیری از کپک زدن آن

ترفند های خانه داری

ترفند های نگهداری از ترشی خانگی و جلوگیری از کپک زدن آن

مهم ترین علت در تهیه و نگهداری ترشی خوب سرکه آن است که باید خالص و سالم و بدون آب باشد . ‌اگر از خالص بودن سرکه ترشی مطمئن نیستید ، حتما قبل از استفاده آن را بجوشانید .

اگر از آب غوره به جای سرکه استفاده می کنید آب غوره نیز باید از قبل جوشانده شود .

همه سبزیجات و موادی که در ترشی استفاده می شود باید از قبل تمیزه شده و کاملا خشک مورد استفاده قرار گیرد .

برای این سبزیجات ترشی را بعد از خرد کردن روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شده و خشک شود .

با این کار ها ترشی دیگر کپک نمی زند .

اناوع میوه هایی که در ترشی استفاده می کنید سالم و بدون لک باشد و در سرکه پخته شود

ظرفی که در آن ترشی را نگهداری می کنید باید کاملا تمیز باشد

توجه داشته باشید به حدی سرکه روی ترشی بریزید که کاملا روی آن را بپوشاند و هر زمان سرکه ی ترشی کم شد مقداری به آن اضافه کنید .

ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید

هنگام برداشتن ترشی از قاشق یا ملاقهی کاملا تمیز و خشک استفاده کنید

 

 

برای دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید

 

ترفند های نگهداری از ترشی خانگی و جلوگیری از کپک زدن آن
جلوگیری از کپک زدن ترشی خانگی

 

ترفند های نگهداری از ترشی خانگی و جلوگیری از کپک زدن آن

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن