غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ بیف‌استراگانف بر روی ماکارونی و یا نودل “بیف‌استراگانف کلاسیک”

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی بیف‌استراگانف:

 

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نیم کیلو استیک گوشت راسته – استیک را به صورت نواری و نازک برش دهید.
  • ۱ پیاز متوسط خرد شده (حدوداً ½ فنجان)
  • خامه‌ی سوپ
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ½ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ½ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ¾ فنجان شیر کم‌چرب
  • ۱/۳ فنجان خامه‌ی ترش و یا ماست چکیده
  • ۴ فنجان نودل و یا ماکارونی آب‌پز
  • ۱ قاشق چای‌خوری جعفری تازه خرد شده

 

طرز تهیه:

 

  • روغن را درون تابه ریخته و در حرارت بالا داغ کنید.
  • گوشتها را اضافه کنید تا به خوبی بپزند.
  • بعد از پختن گوشت، روغن آن را به طور کامل بگیرید.
  • حرارت اجاق را به حد متوسط کاهش دهید. پیازها و سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً سرخ شوند بپزید.
  • سپس خامه، شیر، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر را در یک تابه اضافه کنید و حرارت دهید تا بجوشد. سپس خامه‌ی ترش و یا ماست را اضافه کنید.
  • گوشت و قارچ را به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید.
  • ماکارونی و یا نودل را در بشقاب سرو قرار دهید و بیف‌استراگانف خود را بر روی آن اضافه کنید.
  • غذای خود را با جعفری تزئین دهید.
  • غذا آماده ی سرو می‌باشد.
طرز تهیه‌ی بیف‌استراگانف بر روی ماکارونی و یا نودل
بیف‌استراگانف
منبع
وب سایت
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن