آموزش آشپزیغذا و آشپزی

تهیه کوفته بادمجان + آموزش تصویری و نکات وا نرفتن کوفته

کوفته بادمجان کبابی

تهیه کوفته بادمجان + آموزش تصویری و نکات وا نرفتن کوفته

مواد لازم :

۲ عدد بادمجان متوسط کبابی شده (روی گاز یا داخل فر ) کبابی کنید و پوست بگیرید .

۲عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده

۱ مشت جعفری خرد شده (دو قاشق غذاخوری) حتما خشک و بدون آب باشه .

۱ لیوان پنیر پیتزا رنده شده (میتونید کمتر هم بریزید )

۱ عدد پیاز (کوچک باشه و رنده کنید)

۱ حبه سیر

۱ عدد تخم مرغ

۱ استکان آرد سوخاری

فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، نعنا خشک ، نمک

۲ استکان آرد

روش سرخ کردن و مواد لازم :

روغن مایع

۱ استکان آرد سوخاری از پودر نون باگت خشک شده و آسیاب شده استفاده میتونید بکنید .

 

طرز تهیه :

بادمجان کبابی نگینی شده (اگر دوست ندارید میتونید به صورت پوره استفاده کنید ) ، سیب زمینی پخته رنده شده ، پنیر پیتزا ، جعفری ، پیاز و سیر رنده شده ، ادویه ها ، تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید .

آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا مواد کمی به دست بچسبد ولی قابل شکل دادن باشد . داخل کاسه دیگری کمی آب بریزید و دستتان را خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید.

در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن کم سرخ کنید .

 

نکته : اول موادی را که درست کرده اید را یک ساعت در یخچال بزارید و بعد درست کنید .

یه دونه از کوکو ها رو درست کنید بعدش که خوب شد و وا نرفت بعدی ها رو درست کنید .

نکته مهم تر :  اگر کوکو های شما وا رفت دوباره کمی آرد بهش اضافه کنید .

 

 

تهیه کوفته بادمجان + آموزش تصویری و نکات وا نرفتن کوفته
کوفته بادمجان

 

تهیه کوفته بادمجان + آموزش تصویری و نکات وا نرفتن کوفته
مرحله ۲

 

مرحله سرخ کردن کوفته ها

تهیه کوفته بادمجان + آموزش تصویری و نکات وا نرفتن کوفته

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن