غذا و آشپزی

خوراک گوشت و پوره‌ی سیب‌زمینی: طرز تهیه‌ی غذای گوشت و پوره‌ی سیب‌زمینی

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی خوراک گوشت و پوره‌ی سیب‌زمینی در فر:

 

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز، ریز خرد شده
  • ۱ عدد هویج، ریز خرد شده
  • ۱ ساقه کرفس، ریز خرد شده
  • ۵۰۰ گرم گوشت بره، چرخ‌ کرده
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی رنده شده
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر اشکنه‌ی گوشت و یا سبزیجات
  • ۱ عدد برگ‌بو
  • ۱ قاشق غذاخوری سس ورستر شایر
  • ۴۵۰ گرم سیب‌زمینی، خرد شده در اندازه‌های ۲ سانتی‌متری
  • ۲۰۰ میلی‌لیتر شیر
  • ۵۰ گرم کره
  • فلفل
  • بروکلی آب‌پز برای سرو

 

طرز تهیه:

 

  • روغن را در یک تابه‌ی بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه بپزید.
  • گوشت بره را اضافه کنید و از قاشق چوبی برای هم زدن استفاده کنید.
  • تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد مدام هم بزنید و سپس آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • پوره‌ی گوجه‌فرنگی، اشکنه، برگ‌بو، سس ورستر شایر را اضافه کنید.
  • همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید  و هم بزنید.
  • در ضمن، سیب‌زمینی را در یک ظرف جداگانه بریزید و در آب داغ بجوشانید. ۲۰ دقیقه بپزید و سپس آب‌کش کنید و دوباره به تابه بریزید و گرما دهید تا آب آن به طور کامل کشیده شود.
  • شیر را در یک ظرف بریزید و گرما دهید.
  • سیب‌زمینی‌ها را از روی اجاق بردارید و تبدیل به پوره کنید.
  • شیر، کره و فلفل را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شوند خوب هم بزنید.
  • فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.
  • برگ‌بو را بر روی گوشت اضافه کنید و در ظرف فر بریزید.
  • سیب‌زمینی را بر روی گوشت اضافه کنید و با یک چنگال صاف کنید.
  • ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها سرخ شوند.
  • غذای آماده شده را با یک سالاد سبز و یا بروکلی سرو کنید.

خوراک گوشت و پوره‌ی سیب‌زمینی: طرز تهیه‌ی غذای گوشت و پوره‌ی سیب‌زمینی

منبع
وب سایت
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن