غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی خورشت کرفس با گوشت! غذایی خوشمزه و سالم

 

مواد مورد نیاز برای پخت خورشت کرفس با گوشت:

 

  • ۵۰۰ گرم گوشت راسته
  • ۱ قاشق چای‌خوری سرکه
  • ۲ قاشق چای‌خوری سس سویا
  • ۱ عدد سفیده‌ی تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۶ عدد پیازچه
  • زنجبیل رنده شده
  • ۶ ساقه‌ی کرفس
  • ۳ قاشق چای‌خوری آرد ذرت
  • ½ فنجان آب
  • ۱ قاشق غذاخوری سس صدف
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا (اضافی)
  • ۱ حبه سیر

 

طرز تهیه‌:

 

  • چربی گوشت را جدا کنید. گوشت را به‌صورت نواری به طول ۲/۵ سانتی‌متری برش دهید. سرکه، سس سویا و سفیده‌ی تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و کامل هم بزنید. سپس گوشت را در این ترکیب بخوابانید، به طوری که تمام قسمت های گوشت آغشته به این سس شود. به مدت ۱ ساعت منتظر بمانید.
  • دو قاشق روغن‌مایع را در ماهی‌تابه حرارت دهید و گوشت را به طور کامل سرخ کنید.
  • زنجبیل را رنده کنید، پیازچه‌ها را به اندازه‌ی ۲/۵ سانتی‌متر خرد کنید. سپس کرفس‌ها را به‌صورت قطری و مورب خرد نمایید.
  • کرفس‌ها در آب شور که در حال جوشیدن می‌باشد بریزید و ۲ دقیقه منتظر بمانید. سپس کرفس‌ها را از آب‌کش عبور دهید و با سرد به‌طور کامل شست‌وشو دهید. کرفس ها باید به طور کامل آبکش شوند.
  • روغن باقی‌مانده را در ماهی‌تابه بریزید و سپس زنجبیل، پیازچه و کرفس و سیر رنده شده را اضافه کنید و یک دقیقه منتظر بمانید.
  • گوشت را در ماهی‌تابه اضافه کنید. آرد ذرت را با آب ترکیب کنید، سس سویا و سس صدف را اضافه کرده و به‌طور کامل مخلوط کنید. ترکیب آماده شده را به ماهی‌تابه اضافه کنید و چند دقیقه منتظر بمانید تا غذا به جوش آید و کاملاً با هم ترکیب شوند.

 

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن