غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی کیک اناری شکلاتی مناسب شب یلدا! پخت کیک شب یلدا

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی خمیر کیک:

 

  • ۱۵۰ گرم مارگارین نرم
  • ۱۵۰ گرم شکلات تلخ
  • یک‌ونیم لیوان آرد
  • ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ½ استکان شکر
  • ۲ عدد تخم ‌مرغ
  • ۲ عدد زرده‌ی تخم‌ مرغ
  • ۲ عدد سفیده‌ی تخم‌ مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • وانیل

 

مواد مورد نیاز برای محتویات درون کیک:

 

  • ۱ لیوان آب انار
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت
  • ۱ لیوان دانه‌‌ی انار
  • ۱ بسته کرم شانتی دکتر اوتکر
  • ۱ لیوان شیر سرد

 

مواد مورد نیاز برای خیساندن کیک:

 

  • ا لیوان شیر

 

مواد مورد نیاز برای تزئین کیک:

 

  • ۲۵۰ گرم شکلات

 

  • طرز تهیه‌

 

  • در ابتدای کار مارگارین و شکلات تلخ را درون یک کاسه بریزید و ذوب کنید. سپس بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
  • قالب را با روغن مارگارین چرب کنید و سپس کاغذ پخت را درون قالب پهن کنید.
  • دمای فر را بر روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید.

 

۱- طرز تهیه‌ی خمیر کیک:

 

  • آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو را ترکیب کنید.
  • مارگارین و شکلات از قبل آماده شده را درون کاسه‌ی همزن بریزید.
  • نصف قاشق چای‌خوری شکر، مقداری وانیل و تخم مرغ و زرده‌ی تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و به‌مدت ۱-۲ دقیقه هم بزنید.
  • ترکیب آرد و کاکائو را اضافه کنید و به‌مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
  • در ظرفی دیگر ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۲ سفیده‌ی تخم مرغ را تا زمانی که کاملاً با هم ترکیب شده‌اند (حدود ۲-۳ دقیقه) هم بزنید.
  • ترکیب آرد شکلاتی را که از قبل آماده کرده‌اید را کم‌کم اضافه کنید و به آرامی به کمک یک کف‌گیر هم بزنید.
  • در پایان خمیر آماده شده را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس در فر قرار دهید تا بپزد.

 

مدت زمان پخت: حدود ۳۰-۳۵ دقیقه

 

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید، ۵ دقیقه منتظر بمانید و سپس از قالب خارج کنید. اجازه دهید تا سرد شود.

 

۲- طرز تهیه‌ی محتویات کیک:

 

  • آب انار، شکر و نشاسته‌ی ذرت را در یک قابلمه بریزید و تا زمانی‌که به‌طور کامل ذوب و ترکیب شوند هم بزنید.
  • سپس این ترکیب را دمای متوسط هم بزنید و بپزید.
  • هنگامی که به جوش آمد دمای اجاق را کم کنید و ۱-۲ دقیقه‌ی دیگر هم بزنید و سپس از روی اجاق بردارید.
  • منتظر بمانید تا ترکیب خنک شود (گهگاهی هم بزنید).
  • بعد از اینکه خنک شد دانه‌های انار را اضافه کنید و هم بزنید.

 

۳- آماده‌سازی کیک:

 

  • کیک را به‌صورت عرضی به دو قسمت برش دهید.
  • طبقه‌ی بالایی را درون یک بشقاب قرار دهید و با شیر بخیسانید.
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری از سس انار را برای تزئین روی کیک جدا کنید و باقی مانده را بر روی طبقه‌ی زیرین کیک بریزید و صاف کنید.
  • کیک را درون یخچال بگذرید و ۳۰ دقیقه منتظر بمانید.

 

  • کرم شانتی و شیر خنک را به‌مدت ۲-۳ دقیقه هم بزنید.
  • ترکیب را بر روی طبقه‌ی زیرین کیک که در یخچال قرار داده بودید بریزید و صاف کنید.
  • اکنون طبقه‌ی بالایی کیک را نیز بر روی کرم شانتی طبقه زیرین کیک قرار دهید.
  • روی کیک را با شیر باقی‌مانده بخیسانید.
  • کرم شانتی باقی‌مانده را بر روی کیک بمالید (به کناره ها نمالید).
  • کیک را به‌مدت ۱-۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

۴- تزئین و سرویس:

 

  • ۲ عدد کاغذ پخت را در ابعاد ۲۰*۲۵ برش دهید.
  • یکی از کاغذها را در سینی پهن کنید.
  • شکلات را درون یک ظرف بر روی اجاق یا دورن فر قرار دهید تا نرم شود. به‌طوری که بتوان دمای شکلات را با دست حس کرد (نباید داغ شود).
  • اکنون این شکلات را بر روی کاغذ درون سینی ریخته و بر روی کاغذ بمالید.
  • ۱-۲ دقیقه منتظر بمانید و سپس کاغذ دوم را بر روی شکلات قرار دهید.

دستورالعمل پخت کیک اناری شکلاتی مناسب شب یلدا

  • کاغذها را به صورت رول بپیچید و به‌مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • بعد از اینکه شکلات سفت شد از کاغذ جدا کنید و تکه‌های شکسته ی شکلات را بر روی کیک قرار دهید.
  • در پایان نیز کیک را با سس انار باقی مانده تزئین کنید.

 

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن