free web page hit counter
غذا و آشپزی

دلایل وا رفتن کوکو سبزی 

فوت و فن کوکو سبزی مجلسی

دلایل وا رفتن کوکو سبزی

یه غذای گیاهی و سبک و خوشمزه “کوکوی تره” که داخلش زرشک و گردو هست .

اینجوری زرشک ها نمیسوزه و باعث خوشمزه تر شدن غذاتون میشه .

کنار این کوکو هاتون میتوانید از سبزیجات متنوع و رنگارنگ هم استفاده کنید که طعمش خوشمزه تر بشه.

کوکوی تره دقیقا مثل کوکو سبزی هستش و هیچ فرقی نمیکند.

مواد لازم :

تره حدود ۸۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد

گردو به مقدار لازم

زرشک به میزان لازم

سیر ۲ حبه

روغن و نمک و فلفل به مقدار کافی

آرد گندم یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا تره ها را پس از شستشو و آبکشی به صورت ریز خرد می کنیم . یک کاسه بزرگ انتخاب میکنیم و تره خرد شده را داخلش می ریزیم.

سیر را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم . تخم مرغ ها را به صورت جداگانه می شکنیم و هم میزنیم .

بعد نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس به کاسه حاوی تره اضافه می کینم .

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود .

سپس نصفه مایه کوکو را داخل تابه میریزیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد .

پس از اینکه کوکو خودش را گرفت ، گردو و زرشک را روی سطح آن پخش می کنیم و نیم دیگر مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و در تابه را میگذاریم .

کناره ها که سرخ شد برمی گردانیم  وقتی کوکو را برگرداندید در تابه را نزارین و همون موقع ترد هست برش بزنید .

نکته : همیشه مایع کوکو باید شل باشد معمولا کوکو سبزی تخم مرغ بیشتر میخواهد که وا نرود .

هرچقدر تخم مرغ کوکو سبزی بیشتر باشد مانع وا رفتن کوکو میشود و همینطور انسجام بیشتری بهش میدهد .

 

 

دلایل وا رفتن کوکو سبزی 
مرحله اول

 

مرحله ۲

 

دلایل وا رفتن کوکو سبزی 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن