غذا و آشپزی

دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی

دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی

 

یکی از دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی اینکه سیب زمینی پخته رو رنده میکنید، سیب زمینی وقتی له بشه با گوشت کوب یا هرچیز دیگه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه.

دلیل دوم این که تخم مرغ زیاد میزنید، مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه

و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یک ساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه.

این دستوری که میزارم بسیار عالی است و حرف نداره :

 

مواد لازم :

سیب زمینی بزرگ ۴ عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری سر پر

سیر رنده شده سه حبه

آویشن دو قاشق چای خوری

فلفل یک قاشق چای خوری

نمک سه قاشق چای خوری

زردچوبه دو قاشق چای خوری

فلفل سبز تند و هویج مقداری برای تزیین

سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و پوست میگیریم و با گوشتکوب له میکنیم

سیب زمینی رو با دست کامل ورز بدین تا یکدست بشه

بعد تخم مرغ و آرد نخودچی و سیر و نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن رو اضافه و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه .

داخل تابه روغن بریزید و بزارید کامل داغ بشه یه ظرف آب سرد کنار دست میزاریم،

دست رو خیس میکنیم و از مواد اندازه یک گردو برمیداریم و صاف میکنیم و داخل روغن میزاریم تا سرخ بشه.

یه طرف سرخ برمیگردونیم و برای طرف دیگه مراقب باشید خیلی سرخ نشه  چون ممکنه بسوزه.

 

 

دلایل وا رفتن کوکو سبزی
دلایل وا رفتن کوکو سبزی

آشپزی

نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن