free web page hit counter
غذا و آشپزی

دلمه قالبی برگ مو+قالبی تک نفره

دلمه مو

دلمه قالبی برگ مو+قالبی تک نفره

دلمه برگ مو یکی از پرطرفدار ترین غذا های ایرانی است بعضی ها به صورت شیرین و بعضی ها به صورت ترش آن را سرو می کنند

در این مطلب قراره دلمه قالبی برای مجالس هاتون رو بهتون آموزش بدیم .

مواد لازم :

برنج یک پیمانه

لپه یک پیمانه

سبزی معطر نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده سیصد گرم

پیاز یک عدد

گوجه سبز یا ریواس به میزان لازم

برگ مو به میزان لازم

نمک و ادویه

دلمه

طرز تهیه :

اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید ، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد .

پیاز را با کمی روغن تفت داده ، گوشت چرخ کرده را اضافه و نمک و ادویه را به آن افزوده

سپس کنار بگذارید سبزی معطر دلمه مثل تره و جعفری و گشنیز و شوید و مرزه و ریحان را خرد کنید

بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف مخلوط کنید

بهتر است در فصل بهار برگ مو را شسته و خشک کرده و چند عدد روی هم بگذارید و رول کنید و رول ها را در کنار هم و درون یک ظرف مستطیل شکل رد فریزر گذاشته و در فصل زمستان برگ ها را در آب جوش به مدت ۵ دقیقه جوشانده و آبکش کنید

قالب مافین را چرب کنید و برگ ها را طوری چیدمان کنید که پشت برگ ها به سمت خودتان باشد تا در زمان برگرداندن دلمه زیبا تر باشد

چندین لایه برگ قرار دهید و سپس داخل قالب را با مواد پر کنید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و انتهای برگ ها را روی مواد دلمه برگردانید .

سپس یک لیوان آب و دو قاشق روغن و چند تکه گوجه سبز ریز شده (داخل فریزر بود) یا ریواس روی دلمه بریزید البته اگر دلمه را ترش دوست دارید

وگرنه باری چاشنی می توانید از نصف لیوان سرکه یا آبغوره و نصف لیوان آب و دو قاشق شکر استفاده کنید

سپس روی قالب فویل بکشید و با چنگال چند تا سوراخ کنید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دهید

نوش جان

 

برای دیدن مطالب آشپزی بیشتر کلیک کنید

دلمه

دلمه قالبی برگ مو+قالبی تک نفره
دلمه تک نفری

دلمه قالبی برگ مو+قالبی تک نفره

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن