غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی سالاد زمستانه اناری پارمسان بروکسل! سالاد سبزیجات

مواد موردنیاز برای تهیه‌ی سالاد زمستانه اناری پارمسان بروکسل:

 

  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۵ قاشق غذاخوری آب‌لیمو
  • ¼ فنجان جعفری خرد شده
  • ۲ لیوان کلم بروکسل خرد شده
  • ½ فنجان بادام خرد شده
  • ½ فنجان دانه‌های انار
  • مقداری پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

 

  • روغن زیتون، آب‌لیمو، جعفری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و هم بزنید.
  • کلم بروکسل را شسته و خرد کنید و به مخلوط درون کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
  • مخلوط به‌دست آمده را قبل سرو حداقل ۲۰ دقیقه و حداکثر ۴ ساعت به حالت استراحت بگذارید.
  • قبل از سرو بادام و دانه‌های انار را اضافه کنید و در آخر پنیر پارمسان را بر روی سالاد رنده کنید.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن