غذا و آشپزی

ساندویچ چیز استیک فلپینی: طرز تهیه ی ساندویچ چیز استیک فلپینی

 

طرز تهیه ی ساندویچ چیزاستیک فلپینی

 

  • ۲۵۰ گرم گوشت گوساله (رست بیف) – برش داده شده به صورت نواری
  • ۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر
  • ۱ حبه سیر – ریز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¾ فنجان پیاز خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه‌ای سبز – ۱.۵ عدد به صورت طولی برش داده شود – ½  برای تزئین ریز خرد شود.
  • ½ فنجان اشکنه‌ی گوشت
  • ۴۰۰ گرم پنیر ولویتا خرد شده
  • ½ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز – ½ طولی برش داده شود و ½ ریز خرد شود (برای تزئین)
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌‌ای زرد – طولی برش داده شود.
  • باگت

 

طرز تهیه

 

  • در یک کاسه‌ی متوسط رست بیف را با ۱ قاشق غذاخوری سس ووسترشر و سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • در یک تابه‌ی بزرگ روغن را ریخته و در حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای که طولی برش داده‌اید را درون تابه بریزید. حدود ۳ دقیقه بپزید. تا زمانی که رنگ پیازها به قهوه‌ای نزدیک شود.
  • رست بیف را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید (تا زمانی که تغییر رنگ بدهد).
  • ½ فنجان از گوشت را کنار بگذارید.
  • اشکنه‌ی گوشت و پنیر ولویتا را درون تابه اضافه کنید.
  • تا زمانی که پنیرها ذوب شوند به پختن ادامه دهید و هم بزنید (حدود ۲- ۳ دقیقه).
  • ۱ قاشق باقی مانده‌ی سس ووسترشر و پودر سیر را اضافه کنید.
  • گوشت کنار گذاشته شده را با فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد شده ترکیب کنید.
  • قبل از سرو، غذای خود را با ترکیب گوشت و فلفل دلمه‌ای تزئین کنید.
  • غذای خود را درون همان ظرف و همراه با باگت سرو کنید.
  • شما می توانید به راحتی ساندویچ های خود را آماده کرده و از این طعم متفاوت لذت ببرید.
ساندویچ چیز استیک فلپینی: طرز تهیه ی ساندویچ چیز استیک فلپینی
ساندویچ چیز استیک فلپینی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن