غذا و آشپزی

سوسیس خانگی: طرز تهیه‌ی سوسیس خانگی “سالم و بهداشتی”

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی سوسیس خانگی:

 

  • ۲۵۰ گرم گوشت قرمز بدون چربی
  • ۲۵۰ گرم گوشت سینه‌ی مرغ
  • ۵۰ گرم روغن مایع
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۷۵ گرم آرد
  • ۵۰ گرم آب
  • ۵۰ گرم یخ
  • ۱۵ گرم پودر آب پنیر
  • ۱۵ گرم شیر خشک
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودر خردل
  • ¼ قاشق چای‌خوری زنیان
  • ۱ عدد میخک
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل سفید
  • ½ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۱/۵ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • ½  قاشق چای‌خوری پودر هل
  • ½  قاشق چای‌خوری آویشن
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودرریشه‌ی جوز
  • ¼  قاشق چای‌خوری دارچین
  • ¼  قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ¼  قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
  • ۳ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۳ حبه سیر

 

طرز تهیه:

 

  • گوشت‌ها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. این کار به بهتر چرخ شدن گوشت کمک می‌کند.
  • به هنگام چرخ کردن گوشت‌ها ۳ حبه سیر را نیز چرخ کنید. این کار را سه مرتبه انجام دهید.
  • روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌جات را با گوشت آماده شده به خوبی مخلوط کنید. به مدت ۵ دقیقه این کار را ادامه دهید.
  • آرد را به ترکیب اضافه کنید و به ترکیب کردن ادامه دهید.
  • حال نمک و شکر را اضافه کنید و تا زمانی که خمیری صورتی
  • رنگ به دست دهد به هم زدن ادامه دهید.
  • اگر چرخ گوشت شما دارای سرپوش مخصوص است از آن استفاده کنید. مطابق با شکل ترکیب بدست آمده را درون پوشش مخصوص بریزید. دقت داشته باشید که ابتدا و انتهای سوسیس را به به خوبی محکم کنید تا هنگام پخت پاره نشود.
  • سوسیس‌های آماده شده را درون قابلمه‌ای از آب ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. برای اینکار از بخارپز نیز می‌توانید استفاده کنید و اینکار را ۶۰ دقیقه ادامه دهید.
  • حال سوسیس‌ها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شوند. آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
  • بعد از این مراحل سوسیس شما آماده است.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن