غذا و آشپزی

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری

شیرینی شکلاتی

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری

این شیرینی بسیار خوش طعم و خوشمزه هست که هم بچه ها و هم بزرگ تر ها مزه اش رو دوست دارند .

اگر هنگام درست کردن خمیرش دقت لازم رو داشته باشید یک شیرینی عالی خواهید داشت .

مواد لازم :

۲۰۰ گرم کره که به دمای اتاق رسیده

۱ عدد تخم مرغ هم دمای اتاق

۱ پیمانه پودر شکر

½ پیمانه روغن مایع

۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر

وانیل

حدود ۳ و نیم پیمانه آرد

۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو

نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگر

 

طرز تهیه :

همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند ، سپس کم کم آرد رو به همراه بکینگ پودر اضافه کنید و ورز بدین

ولی توجه داشته باشید که نباید خیمر کامل جمع بشه .

حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و به  نصفش پودر کاکائو اضافه کنید و ورز بدین (خیلی کم)

سپس به قسمت دوم  هم کمی آرد اضافه کنید و ورز بدین تا هر دو خمیر هم از نظر نرمی یکی باشند

حالا خمیر سفید رو به توپ های کوچک تقسیم کنید و خیمر شکلاتی هم به توپ های کوچک تر تقسیم کنید و هر توپ سفید رو باز کنید و داخلش توپ شکلاتی بزارید و ببندید

بعد روی سلفون یا کاغذ روغنی ، به شکل بیضی باز کنید و با چاقو خط بندازین و با کمک سلفون برگردونید و روش مقداری کرم شکلاتی بزارید و ببندید و با چاقو خط بندازین

حالا خمیر ها رو به شکل حلال کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا کمی سرخ شوند .

نکته :

خمیر رو با دستای گرم شکل ندین ، اگر هم دیدین خمیر راحت شکل نمیگیره ، داخل سلفون حدود ده دقیقه بزارید یخچال

به هیچ وجه به خمیر زیاد آرد اضافه نکنید و گرنه سفت می شود

 

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری
مرحله اول

 

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری
مرحله دوم

 

مرحله سوم

 

مرحله چهارم

 

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری
مرحله پنجم

 

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری
مرحله ششم

 

مرحله آخر

 

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری

شیرینی با مغز نوتلا (شکلات)+آموزش تصویری

نوش جان

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن