free web page hit counter
غذا و آشپزی

شیرینی کوکی لبکوشن آلمانی

کوکی و شیرینی

شیرینی کوکی لبکوشن آلمانی

یک شیرینی اروپایی و خوش طعم و دلچسب که در بین اروپایی ها بسیار معروف هست .

مواد لازم  :

عسل ۳۰۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۵۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱۵ گرم

۲ قاشق غذا خوری مخلوط اودیوه های : رنده جوزی هندی ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر زنجبیل ، زعفران ساییده (از جوز هندی به میزان نصف قاشق چای خوری استفاده کنید چون مصرف بیش از حدش زیان آوره)

طرز تهیه :

شکر و کره و عسل رو در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه به نقطه جوش برسه .

به محض اینکه جوش اومد ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و ۳ بار الک کنید .

در همزن برقی مخلوط شکر و عسل و کره سرد شده و تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود ، سپس مخلوط آرد رو کم کم اضافه و هم بزنید .

یه خمیر چسبناک اما لطیف بدست میارید .

روی میز کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید .

خمیر را در کیسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید

خمیر را ما بین دو کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۵ الی ۶ میلی متر باز کنید و با کاتر قالب بزنید

کوکی ها را با فاصله در سینی که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید .

به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه قرار دهید

بعد از پخت اجازه دهید سرد شوند و از کاغذ جدا کنید و در شکلات بن ماری شده بغلطانید

نکته :

می توانید لبوکشن ها رو بدون روکش شکلاتی آماده کنید

برای کارتر زدن می توانید از شکل های گوناگون مثل قلب و هر آنچه که دوست دارید استفاده کنید

بعد از ۱۰ دقیقه حتما چک کنید که بسته به دمای فر ، شیرینی ها خشک و شکننده نوشند .

 

شیرینی کوکی لبکوشن آلمانی
کوکی آلمانی

شیرینی کوکی لبکوشن آلمانی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن