آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص  آذربایجان شرقی

آش آماج ترکی (اومانج)

طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص  آذربایجان شرقی

این آش مخصوص آذربایجان شرقی هست و معمولا در مناطق سرد سیر بیشتر پخت میشه چون بسیار طبع گرمی داره .

از دلایل دیگری که این آش  رو مخصوص منطقه آذربایجان شرقی میدونند بخاطر سبزی های محلی هست که در این آش ها استفاده میشود.

سبزی های محلی در دسترس همه نیست و معمولا با سبزی های معادلش در بقیه مناطق تهیه می شود .

مواد لازم :

لوبیا ۲۰۰ گرم

عدس ۲۰۰ گرم

آب ۵ پیمانه

اسفناج یک کیلو

آرد ۴۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

روغن ۳ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به اندازه

طرز تهیه :

مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید

این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در بیاید .

لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید

پس از ریخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کنید و به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود .

با پخته شدن اسفناج ، عدس و لوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید .

زمانی که آش جا افتاد آماده سرو می باشد.

نکاتی که خوب است بدانید:

اگر در هنگام سرو این آش از ترشی یا لیته استفاده کنید بسیار طعم عالی خواهد داشت .

استفاده از کاکوتی هم در این آش بسیار رایج هست که بستگی به سلیقه خودتون داره .

 

نوش جان

 

طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص  آذربایجان شرقی
آش اوماج ترکی

طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص  آذربایجان شرقی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن