
آش آماج ترکی (اومانج)
طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص آذربایجان شرقی
این آش مخصوص آذربایجان شرقی هست و معمولا در مناطق سرد سیر بیشتر پخت میشه چون بسیار طبع گرمی داره .
از دلایل دیگری که این آش رو مخصوص منطقه آذربایجان شرقی میدونند بخاطر سبزی های محلی هست که در این آش ها استفاده میشود.
سبزی های محلی در دسترس همه نیست و معمولا با سبزی های معادلش در بقیه مناطق تهیه می شود .
مواد لازم :
لوبیا ۲۰۰ گرم
عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به اندازه
طرز تهیه :
مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید
این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در بیاید .
لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید
پس از ریخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کنید و به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود .
با پخته شدن اسفناج ، عدس و لوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید .
زمانی که آش جا افتاد آماده سرو می باشد.
نکاتی که خوب است بدانید:
اگر در هنگام سرو این آش از ترشی یا لیته استفاده کنید بسیار طعم عالی خواهد داشت .
استفاده از کاکوتی هم در این آش بسیار رایج هست که بستگی به سلیقه خودتون داره .
نوش جان

طرز تهیه آش اوماج ترکی/ آش مخصوص آذربایجان شرقی