free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه بورک لاهماجون ترکیه

بورک لاهماجون

طرز تهیه بورک لاهماجون ترکیه

بورک لاهماجون یکی از غذا های معروف ترکیه ای هستش که طعمش برای ایرانی ها هم مورد پسند هست ، پایه اصلی این غذا خمیر یوفکا هستش غذای بسیار محبوب و خوش عطر و طعم ترکی که امتحان کردنش رو به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم :

یوفکا ۳ عدد

شیر ½ پیمانه

ماست  ½ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

بیکینگ پودر ۱۰ گرم

مواد داخل

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

آب  ½  پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :

برای مواد داخلش همه مواد رو ریز خرد کنید و تفت بدین

برای سس ، همه مواد رو مخلوط کنید سپس یکی از یوفکا ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارید

طوری که بیرون از قالب باشه کناره هاش ، و از سس روش بمالید بعد بقیه یوفکا ها رو هم اینجوری بزارید روی هم و بینشون سس بمالید

سپس در آخر از همه مواد گوشتی رو بریزید و یکنواخت کنیند و کناره هاش رو به داخل تا کنید

در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید ، بعد که از فر در اوردین ، ۵ دقیقه صبر کنید

بعد با کمک کاغذ روغنی رول کنید و روش رو با حوله بپوشونید به مدت ۱۰ دقیقه

حالا بورک شما آماده سرو هستش

نوش جان

 

برای دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید

 

 

طرز تهیه بورک لاهماجون ترکیه
بورک لاهماجون

طرز تهیه بورک لاهماجون ترکیه

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن