غذا و آشپزی

 طرز تهیه خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای 

خورش های ترکیه ای

طرز تهیه خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای

غذای اصیل و خوشمزه ترکیه ای که هم با گوشت و هم با مرغ می توانید تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری

رب انار ۲ قاشق غذا خوری پر

ادویه نمک ، فلفل زردچوبه ، دارچین و کمی زعفران

آرد ۱ قاشق غذا خوری

کره به میزان لازم

شکر (اگر رب انارتون خیلی ترش هست) استفاده کنید

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده درشت میکنیم و با کره سرخش می کنیم .

گوشت ها رو هم در اندازه های دلخواه قلقلی کنید و کنار بگذارید.

وقتی که پیاز ها طلایی شدند گوشت های قلقلی رو بهش اضافه می کنیم و با شعله کم کمی تفت میدیم .

نعنا رو بهش اضافه میکنیم حواستون باشه نعنا زود میسوزه و تلخ میشه

و در آخر رب انار رو با یک لیوان آب خوب رقیق می کنیم و بهش اضافه می کنیم .

بعد از اینکه جوش اومد ، آرد گندم و با نصف لیوان آب خوب مخلوط کنید تا گلوله نشه و به خورشت تون اضافه کنید و بزارید جا بیفته .

 

برای دیدن آموزش های بیشتر اینجا کلیک کنید

 

 

 طرز تهیه خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای 
خورش داوود پاشا

 طرز تهیه خورش داوود پاشا غذای ترکیه ای 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن