آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه دسر توت فرنگی/دستور آنامگ

دسر / پیش غذا

طرز تهیه دسر توت فرنگی/دستور آنامگ

طرز تهیه:

۲ بسته بیسکوییت ساقه طلایی

۱۵۰ گرم کره

۲ لیوان شیر

۱ بسته پودر پودینگ آماده

توت فرنگی به مقدار لازم

ژله بریلو به مقدار کم

قالب کمربندی

کف و دیواره قالبمون رو کمی با روغن چرب میکنیم.

بیسکوییت ها و کره رو داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم، وقتی خمیری شد داخل قالب میریزیم و پهنش میکنیم.

پودر پودینگ رو با دو لیوان شیر روی شعله گاز میجوشونیم، یه جوش که خورد زیر شعله رو خاموش میکنیم و میریزیم روی پایه بیسکوییتی.

توت فرنگی ها رو میچینیم روی پودینگ و روشو بریلو می زنیم.

و در آخر دسرمون رو به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم و بعد نوش جان میکنیم.

ژله بریلو برای دسرهای یخچالی روی میوه ها استفاده میشه تا میوه ها تازه بمونن

 

طرز تهیه دسر توت فرنگی/دستور آنامگ
دسر توت فرنگی

 

طرز تهیه دسر توت فرنگی/دستور آنامگ

همچنین در آنامگ بخوانید :
رفع شوره سر و کاهش وزن با پوست پرتقال
راهکار های تغذیه ای برای رفع افسردگی
طرز تهیه موس کیک موز
استایل و مانتوی مناسب بهار ۹۹

 

لطفانظراتتون رو با ما درمیان بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن