free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه دسر فلوتاتینا/دسر سوپرایز

ژله سوپرایز

طرز تهیه دسر فلوتاتینا/دسر سوپرایز

یک ژله سوپرایز و خوشمزه حتما امتحان کنید

 

مواد لازم :

شیر یک لیوان

خامه ی صبحانه ۱۰۰ گرم

شکر ۵ قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری سر پر

پودر ژله ی دلخواه ۳ بسته

توت فرنگی یا هر میوه ای که دوست دارید

 

طرز تهیه :

برای تهیه مغز دسر ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهید تا شکر در شیر کامل حل شود

سپس خامه را روی بخار کتری بنماری می کنید تا شفاف شود

خامه و ژلاتین بنماری شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط نمایید

دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد

حدود ۲ تا ۳ ساعت باید در یخچال بماند

برای تهیه این دسر بهتر است از قالب های ساده استفاده شود

سعی کنید ژله ای که انتخاب می کنید رنگ آن با مغز دسر مخالف باشد تا خودش را بهتر نشان دهد

سپس ۳ بسته پودر ژله را چهار لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری می کنید تا شفاف شود نیازی به آب سرد نیست

کنار گذاشته تا خنک شود قالب را از یخچال خارج کرده و مطمئمن می شوید که دسر کامل بسته ، سپس با کمک دستتون دسر رو از دیواره های قالب کامل جدا می کنید

مقداری ژله را داخل آن میریزید بعد از چند ثانیه دسر روی ژله شناور می شود ، قالب را در یخچال قرار می دهید تا ژله نیم بند شود و بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ها را روی آن میریزید و مجددا  در یخچال قرار می دهید تا کامل ببند

برای خارج کردن ژله از قالب هم ابتدا با نوک چاقو ژله را از دیواره های قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید و یک تکان به قالب بدهید تا مطمئن شوید ژله از قالب جدا شده.

نوش جان

 

 

 

 طرز تهیه دسر فلوتاتینا/دسر سوپرایز
ژله سوپرایز

 

ژله ترکیبی و خوش رنگ

 طرز تهیه دسر فلوتاتینا/دسر سوپرایز

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 4 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن