free web page hit counter
غذا و آشپزی

 طرز تهیه ریگاتونی (ایتالیایی)+ عکس 

غذای ایتالیایی

طرز تهیه ریگاتونی (ایتالیایی)+ عکس

طرز تهیه این پاستای خوشمزه نیز مانند پاستا های معمولی هست اما طعم بی نظیری که دارد از بقیه پاستا ها متمایز می کند .

مواد لازم :

پاستا ریگاتونی ۱ بسته

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه

قارچ خرد شده ۱ پیمانه

سس بشامل ۱ پیمانه (میتوانید حذف کنید )

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک ، فلفل ، زرد چوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ریگاتونی را داخل دیگ آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه می کنیم

در همین حین سس را آماده می کنیم

گوشت را با مقداری روغن تفت می دهیم سپس قارچ و پیاز داغ نیمی از فلفل های رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه می کنیم

خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم

سپس مقداری آب جوش داخل مواد میریزیم

فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود

حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب می کنیم

ریگاتونی را که پخته آبکش می کنیم

ریگاتونی را به صورت عمودی در دست میگیریم از مواد گوشتی با قاشق چایخوری داخل حفره ها پر می کنیم (نیاز نیست زیاد پر کنید)

بعد همانطور به صورت عمودی کنار هم بچینید دور تا دور روی قالب را با فویل پوشانده داخل فر داغ قرار دهید

درجه فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه سپس فویل را از روی قالب برداشته با پنیر بپوشانید

و زیر گریل قرار دهید در حدی که پنیر آب و طلایی شود

من پنیر پیتزای زیادی داخل موادم استفاده کردم برای همین دیگه روش پنیر نریختم دوست داشتم این خط و نقش پاستا مشخص باشه.

 

آشپزی 

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی کلیک کنید

 

 طرز تهیه ریگاتونی (ایتالیایی)+ عکس 
پاستای ریگاتونی

 

 طرز تهیه ریگاتونی (ایتالیایی)+ عکس 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن