free web page hit counter
غذا و آشپزی

طرز تهیه لازانیا مرغ (مرغ شکم پر) + عکس

لازانیای مرغ

طرز تهیه لازانیا مرغ (مرغ شکم پر) + عکس

دستور مرغ شکم پُر با دستور مخصوص کشور انگلیس

مواد لازم برای ۴ نفر

۴ عدد سینه مرغ

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۱ قاشق غذا خوری پونه کوهی خشک

۲ حبه سیر تازه رنده کرده

۱ فنجان سس مایونز

۱ عدد تخم مرغ

¼ فنجان پنیر پارمسان تازه خرد شده

۴ برش موزارلا (پنیر ورقه ای)

۱ قاشق غذا خوری آویشن

۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۴ قاشق غذا خوری ریحان خرد شده

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

فر را از قبل گرم کنید تا ۱۷۵ درجه فرانهایت با استفاده از یک چاقوی تیز ، یک جیب عمیق روی هر سینه مرغ برش دهید

سپس نمک ، فلفل سیاه ، پونه کوهی ، سیر و روغن زیتون را اضافه کنید

با استفاده از دست مرغ ها را آغشته به چاشنی کنید

در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را آغشته به چاشنی کنید

در یک کاسه کوچک تخم مرغ را همراه با پنیر خامه ای ، پارمسان ، جعفری تازه ، آویشن ، ۲ قاشق غذا خوری ریحان و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مخلوط شوند

با مخلوط پنیر هر جیب سینه مرغ را که ایجاد کرده اید ، پر کنید و سپس سینه های پر شده را به آرامی درون ظرف پخت که از قبل چرب کردید ، قرار دهید

سس مایونز را به طور مساوی روی سینه های مرغ قرار دهید

روی ظرف را با فویل پوشانده و برای حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا زمانی که مرغ کامل پخته شود در فر قرار دهید

سپس از فر بیرون بیاورید و برش های موزارلا را بر روی هر سینه مرغ بگذارید و آن را برای مدت زمان ۳ تا ۵  دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود

روی مرغ ها ریحان خرد شده تازه بپاشید و سرو کنید

نوش جان

 

 

طرز تهیه لازانیا مرغ (مرغ شکم پر) + عکس
لازانیای مرغ

 

مرغ شکم پر لازانیایی

 

طرز تهیه لازانیا مرغ (مرغ شکم پر) + عکس
لازانیای مرغ

طرز تهیه لازانیا مرغ (مرغ شکم پر) + عکس

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن