free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه کالزونه مرغ دستور سرآشپز عربی

مرغ

طرز تهیه کالزونه مرغ دستور سرآشپز عربی

یه غذای خوشمزه ی دیگر با مرغ و پنیر که طعم خیلی خوشمزه ای هم داره این غذا رو میتونید موادش رو به دلخواه خودتون تغییر بدین  .

برای خمیر :

حدود ۴ پیمانه آرد

۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری

۱ قاشق غذا خوری شکر

¼ قاشق چای خوری نمک

۲ قاشق غذا خوری شیر خشک

نیم پیمانه یا ۱۱۳ گرم کره هم دمای اتاق

حدود ۱۷۰ گرم ماست یا شیر هم دمای اتاق (تقریبا کمتر از ¾ پیمانه)

برای داخل خمیر (اختیاری)

پیاز

سینه مرغ

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر و ادویه جات دلخواه

سیر له شده (اختیاری)

فلفل دلمه ای

قارچ

زیتون

ذرت اختیاری

و مواد دلخواه دیگر

طرز تهیه :

برای خمیر ، خمیر مایه فوری ، شکر و حدود ¼ پیمانه آب گرم مایل به ولرم رو مخلوط کنید و بعد از ۱۰ دقیقه ، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنید

و در آخر کم کم آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه

بعد حدود ۵ – ۱۰ دقیقه ورز بدین بعد روش رو بپوشونید و ۳۰ – ۴۰ دقیقه استراحت بدین

برای داخل خمیر ، پیاز رو در روغن تفت بدین ، نرم که شد ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید ، بعد سینه های مرغ خرد شده رو اضافه کنین بعد که پخت ، بقیه مواد رو اضافه کنین و تفت بدین تا آبش رو بکشه

در آخر میتونید کمی هم کره اضافه کنید

خمیر رو بر حسب اندازه ای که میخوایین تقسیم کنین و باز کنین و روش پنیر پارمسان بریزین و ببندین و مواد پخته شده رو روش بریزین بعد بازم پنیر پارمسان بریزین و ببندین و طرح بدین

بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون مخلوط زرده تخم مرغ و شیر بمالین و با چاقو خط بندازین و کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ – ۱۹۰ درجه بپزین تا سرخ بشن

نکته :

میتونید به خمیر یدونه سفیده تخم مرغ هم اضافه کنین ولی مقدار بیشتری آرد خواهد خواست

 

برای دیدن مطالب آشپزی بیشتر کلیک کنید

 

طرز تهیه کالزونه مرغ دستور سرآشپز عربی
کالزونه پنیر و مرغ

طرز تهیه کالزونه مرغ دستور سرآشپز عربی

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن