free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه کاپ مرغ و قارچ

غذا با گوشت مرغ 

طرز تهیه کاپ مرغ و قارچ

یک غذای خوشمزه با ظاهری متفاوت و طعم لذیذ

مواد لازم :

فیله مرغ ۲۰۰ گرم نگینی خرد شده

قارچ نگینی خرد شده بخار پز ½ پیمانه

پیاز ریز نگینی شده ۱ عدد کوچک

سیر له شده ۱ حبه

روغن زیتون ۱ الی ۲ قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزان ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه

نمک ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

ماست خامه ای ۱ پیمانه

فلفل سیاه ، پودر آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز رو با دو قاشق روغن زیتون و سیر کمی تفت داده و بعد فیله های مرغ رو اضافه می کنیم ، کمی که مواد تفت خورد به اون زرد چوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا اضافه کرده و بعد از یه تفت کوچیک قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه میکنم

بعد از مخلوط شدن با مواد قبلی حرارت رو خاموش می کنیم بعد از خنک شدن مواد پنیر پارمزان رو اضافه می کنیم

توی کاسه ی مناسبی تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل سیاه ، آویشن با همزن خوب خوب میزنیم تا تخم مرغ ها کرم و کشدار بشوند

بعد روغن مایع رو از کناره ی ظرف اضافه کرده و بعد از کمی مخلوط شدن ، ماست رو اضافه میکنیم

حالا آرد و بیکینگ پودر رو که با هم مخلوط و ۲ الی ۳ بار الک کرده بودیم رو در ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و خوب یکدست می کنیم

حالا مواد گوشتی رو اضافه کرده و کاملا یکدست میکنیم .۲/ ۳ از قالب های مافین که کاغذ زدیم یا قالب های یکبار مصرف رو از مواد پر کرده و در صورت تمایل کمی پنیر موزارلا روی مواد ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار میدیم

نوش جان

 

 

 طرز تهیه کاپ مرغ و قارچ
کاپ کیک مرغ

 

 

کاپ مرغ

 

 طرز تهیه کاپ مرغ و قارچ

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن