free web page hit counter
غذا و آشپزی

 طرز تهیه کرپ گوشت به روش ترکیه

کرپ گوشت

طرز تهیه کرپ گوشت به روش ترکیه

برای حدود ۹ عدد کرپ کامل و ۱۸ عدد نصفی در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتر هست.

 مواد لازم برای کرپ ها :

۲ پیمانه شیر

۲ عدد تخم مرغ

¼ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر روغن مایع

¼ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر آب

۲ پیمانه آرد

۱ قاشق مربا خوری نمک

۱ قاشق مربا خوری شکر

 

برای سرخ کردن کرپ ها :

۲ عدد تخم مرغ

¼ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر شیر

آرد سوخاری یا کنجد

 

برای مواد گوشتی :

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

پیاز متوسط ۱ عدد

۳ عدد فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای

جعفری خرد شده

۱-۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی

نمک فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز

 

طرز تهیه :‌

همه مواد کرپ رو مخلوط کنید و ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن هر دو طرفشون رو سرخ کنید

برای مواد گوشتی ، پیاز رو رنده کنید و با گوشت مخلوط کنید

با کمی کره بپزید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و اونقدر بپزید تا آبش رو بکشه

داخل کرپ ها مواد گوشتی بزارید و پنیر پیتزا – موزارلا یا کاشار بزارید .

کرپ ها را رول کنید و بعد ابتدا داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین بزارید

سپس داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونید و در کلی روغن سرخ کنید هر دو طرفشون رو

حالا کرپ هاتون رو تزئین کنید و نوش جان کنید

 

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی اینجا کلیک کنید

 طرز تهیه کرپ گوشت به روش ترکیه
کرپ گوشت ترکیه ای

 طرز تهیه کرپ گوشت به روش ترکیه

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 6 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن