آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه کوفته باقلا /دستور آنامگ

کوفته باقلا

طرز تهیه کوفته باقلا /دستور آنامگ

موادلازم :

برنج یک پیمانه

آلوبخارا۲۰۰گرم

روغن مایع به مقدارلازم

سبزی خرد شده ۳۰۰گرم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم

گوشت چرخ کرده مرغ ۱۵۰گرم

باقلا سبز تازه ی بلانچ شده و نگینی شده ۳۰۰ گرم

تخم مرغ دوعدد

پیازداغ یک پیمانه

زعفران ساییده و حل شده در اب جوش دوقاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدارلازم

استاک گوشت پنج پیمانه

پیاز خلالی یک عدد بزرگ

طرزتهیه :

برنج را یکی دوساعت خیس نمایید سپس آب روی برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش روی برنج ریخته و روی حرارت قرارمیدهیم تا آب برنج درحدی کشیده شود که سطح برنج کمی خیس باشد برنج را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود

آلو را نیزازیک ساعت قبل درمقداری آب خیس نموده و هنگام مصرف آبکش نمایید تا هیچ آبی نداشته باشد

درتابه ای حاوی روغن سبزی را چنددقیقه تفت بدین تا آب ان کشیده شود

درظرفی گوشت های دوبار چرخ شده ؛ سبزی، باقلا، نصف پیمانه پیازداغ؛ تخم مرغ نیمی از زردچوبه نیمی از زعفران نمک و فلفل را اضافه کرده بخوبی ورز داده تاحالت چسبندگی پیداکند

کوفته هارا درصورت تمایل وزن نمونده (من هرکوفته رو ۱۷۵گرم درنظرگرفتم)

سپس مواد را کف دست باز نموده و داخل آن تعدادی آلو و پیازداغ قرار داده و به شکل گلوله درآورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم

دراین فاصله یک عددپیازبزرگ را خلالی یانگینی نموده درمقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کرده سپس استاک گوشت یا پنج پیمانه آب جوش به اضافه ی دوعدد قرص عصاره ی گوشت و آب آلوها و زعفران باقی مانده را به پیاز اضافه کرده و منتظرمیمانیم تا بجوش آید کوفته هارا آرام آرام بافاصله به آب درحال جوش افزوده و بعد از پنج دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا بپزد

دقت کنید پس از پخت باید حدود دوتا سه پیمانه از آب کوفته ها باقی بماند.

طرز تهیه کوفته باقلا /دستور آنامگ
کوفته باقالا

طرز تهیه کوفته باقلا /دستور آنامگ

همچنین در آنامگ بخوانید :
طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات
معرفی کتاب هرروز صبح راه خانه دور تر می شود
علت و درمان پوسته پوسته شدن پاشنه پا
برنامه نظافت روزانه منزل

وب سایت

 

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن