free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه کوفته کشک اصفهان دستور آنامگ

کوفته کشک

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان دستور آنامگ

یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی که در اصفهان بسیار مورد پسند عموم هست

مواد لازم :

۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز

سبزی کوفته به میزان لازم

نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زردچوبه ، پاپریکا ، پودر سیر

نصفه پیمانه برنج

 

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت ، سبزی کوفته ، نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و نصفه پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز می دیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه

سپس از موادمون به اندازه یک پرتقال برداشته گرد می کنیم و توی سینی می چینیم همه کوفته ها رو که  درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها

در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم

سپس نصف پیمانه برنج رو هم اضافه می کنیم و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ قاشق غذا خوری نعنا خشک و ۲ قاشق غذا خوری سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت می دیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم .

آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی در آورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم می کنیم

به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه ای با کشک هم بپزه و آماده بشه

برای تزئین روش هم می توانید از پیاز داغ استفاده کنید که خیلی خوش طعم میشه .

 

نوش جان

 

برای دیدن مطالب آشپزی بیشتر کلیک کنید

 

 طرز تهیه کوفته کشک اصفهان دستور آنامگ
کوفته اصفهانی دستور پخت انامگ

 طرز تهیه کوفته کشک اصفهان دستور آنامگ

آشپزی

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن