free web page hit counter
آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر 

کوکوی مرغ 

طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر

یک کوکوی سالم و خوشمزه که اگر یکبار امتحانش کنید عاشقش می شید !

مواد لازم :

۷۰۰ گرم مرغ بدون پوست

۲ تخم مرغ متوسط

۱/۳ فنجان آرد

۱ فنجان پنیر موزرلا رنده شده

۲ قاشق غذا خوری ریحان تازه، خرد شده

۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

½ قاشق چپای خوری پودر سیر

نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

سینه مرغ (خام) را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید ف سپس آن ها را در یک کاسه بزرگ بگذارید .

سپس آرد ، تخم مرغ ، موزارلا ، ریحان ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید

خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند ، روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید

با یک اسکوپ بستنی یا یک قاشق بزرگ ، از مخلوط مرغ بردارید و آن را به ماهیتابه منتقل کنید

سپس با پشت قاشق بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آن ها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید

در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند .

این کوکورا می توانید با سس کچاپ ، سس پنیر یا سس مایونز سرو کنید

نوش جان

 

 

 طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر 
کوکوی مرغ و پنیر

 

کتلت مرغ پنیری

 طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن