free web page hit counter
غذا و آشپزی

طرز تهیه کیک آلبالو+ترفند های نچسبیدن کیک به قالب

کیک آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو+ترفند های نچسبیدن کیک به قالب

منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی هست .

تخم مرغ سه عدد درشت

آرد دو پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

کره صد گرم

ماست یا شیر نصف پیمانه

شکر یک پیمانه

آلبالو یک الی یک و نیم پیمانه (هسته گرفته شده)

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

اگر توی قابلمه درست کردین :  اول یک قابلمه کاملا تمیز دو لایه کاغذ روغنی بزارید که نسوزه و دم کنی فراموش نشود ! و اگر قالب توی قابلمه گذاشتین بین قالب و قابلمه یه کاسه با حلقه فلزی هم بزارید .

 نکته : تابه دو طرفه هم واشر تابه رو در بیارید حتما.
نکات مهم برای نچسبیدن کیک به قالب :

قالبم را با قلم مو و روغن مایع یا کره چرب کرده و بعد خوب آرد پاشی کردم (اگر آرد زیاد بزنید نمیچسبه ) خوب توی دستم قالب رو چرخوندم و بعد با دست اروم پشتش زدم تا آرد اضافی توی سینک بریزه .

ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و همه مواد را در دمای محیط قرار بدین .

کره ی به دمای محیط رسیده را خوب با شکر بزنید تا کرم رنگ بشه .

تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید

سه قاشق آرد بریزید و هم بزنید سپس ماست را ضاافه کنید و هم بزنید .

آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و با لیستک دورانی ساعتگرد و آروم آروم مخلوط کنید این مرحله زیاد هم نزنید تا کیک سفت نشه .

نیمی از مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و سپس آلبالو را بریزید و دوباره یک لایه مایه کیک و روی مواد هم آلبالو به آرامی بچینید فشار ندین که فرو بره .

کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بگذارید بپزه .(بستگی به نوع فرها متفاوت هست)

بعد از چهل دقیقه کیک را با خلال چوبی تست کنید اگر خلال چوبی تمیز دراومده پخته .

طرز تهیه کیک آلبالو+ترفند های نچسبیدن کیک به قالب
روغن زدن قالب

 

طرز تهیه کیک آلبالو+ترفند های نچسبیدن کیک به قالب
نجسبیدن کیک به قالب

 

کیک آلبالو

 

تیکه کیک آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو+ترفند های نچسبیدن کیک به قالب

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + پنج =

دکمه بازگشت به بالا
بستن