free web page hit counter
پوشاک و زیبایی

لاتکه‌ی سیب‌زمینی: طرز تهیه‌ی لاتکه‌ی سیب‌زمینی “آسان و خوشمزه”

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی لاتکه‌ی سیب‌زمینی:

 

  • ۱.۵ فنجان سیب‌زمینی – ریز رنده شده به شکل طولی
  • ½ پیاز – ریز رنده شده
  • ¼ فنجان آرد
  • ½ قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل

 

طرز تهیه‌ی لاتکه‌ی سیب‌زمینی:

 

  • پیاز و سیب‌زمینی را به خوبی رنده کنید.
  • سپس درون بر روی یک حوله‌ی تمیز بریزید و تمام آب آن را بگیرید و سپس به یک کاسه‌ی بزرگ انتقال دهید.
  • آرد، تخم مرغ، ¾ قاشق چای‌خوری نمک، ¼ قاشق چای‌خوری فلفل و خمیر مایه را اضافه کنید.
  • در یک کاسه‌ی بزرگ روغن بریزید و حرارت دهید تا گرم شود.
  • ترکیب آماده شده را به ۵-۶ قسمت جدا کنید (هر قسمت حدود ۲ قاشق).
  • به کمک قاشق درون تابه بریزید و به کمک یک کفگیر روی آن را صاف کنید.
  • هر دو طرف را سرخ کنید تا زمانی که قهوه‌ای و ترد شود.
  • درون یک بشقاب دستمال کاغذی پهن کنید و غذا را بعد از پخت بر روی آن انتقال دهید تا چربی اضافی غذا را بگیرد.
  • غذای شما آماده‌ی سرو است.
لاتکه‌ی سیب‌زمینی: طرز تهیه‌ی لاتکه‌ی سیب‌زمینی
لاتکه‌ی سیب‌زمینی
منبع
وب سایت
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن