غذا و آشپزی

ماکارونی مرغ پاپریکاس: طرز تهیه‌ی مرغ پاپریکاس

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی مرغ پاپریکاس:

 

  • نیم کیلو مرغ بدون استخوان – به صورت مکعبی خرد شده
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۴ حبه سیر – ریز خرد شده
  • ۲ عدد پیاز متوسط – نازک برش خورده
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲ فنجان اشکنه
  • ۱ فنجان گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ۱/۳ فنجان خامه‌ی ترش لایت
  • ۲۰۰ گرم ماکارونی پیچی
  • جعفری خرد شده
  • فلفل و نمک

 

طرز تهیه:

 

  • در یک کاسه‌ی متوسط مرغ، نمک و فلفل ریخته و مخلوط کنید و منتظر بگذارید.
  • در یک تابه بزرگ روغن را ریخته و در حرارت ملایم گرم کنید.
  • پیازها را درون ظرف بریزید و حدود ۳ – ۴ دقیقه بپزید.
  • سیر را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند بپزید ( حدود ۳ دقیقه).
  • آرد و پاپریکا را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه هم بزنید.
  • سپس گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کنید.
  • درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا در حرارت کم، حدود ۱۵ دقیقه بپزد.
  • مرغ‌ها را اضافه کنید. گاهاً هم بزنید، تا زمانی که سس غلیظ شود و مرغ‌ها بپزند (حدود ۸ – ۱۰ دقیقه).
  • سپس ۵ دقیقه منتظر بمانید تا کمی خنک شود. سپس خامه را اضافه کنید.
  • در حالی که مرغ در حال پختن است. یک قابلمه آب را روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.
  • درون آب نمک اضافه کنید. ماکارونی‌ها را درون آب بریزید و بپزید و سپس آبکش کنید.
  • ماکارونی را در ظرف سرو بریزید. ترکیب مرغ را بر روی ماکارونی اضافه کنید و در پایان با جعفری تزئین کنید.
  • غذای شما آماده‌ی سرو است.
ماکارونی مرغ پاپریکاس: طرز تهیه‌ی مرغ پاپریکاس
ماکارونی مرغ پاپریکاس
منبع
وب سایت
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن