غذا و آشپزی

مرغ بیسکوییکی: طرز تهیه ی مرغ بیسکوییکی پنیری

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی مرغ بیسکوییکی:

 

  • ۱ عدد مرغ متوسط سرخ شده
  • ۷ قاشق غذاخوری کره ی پاستوریزه
  • ۲۵۰ گرم قارچ سفید قاچ شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط – ریز خرد شده
  • ۲ عدد ساقه کرفس – ریز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ فنجان اشکنه‌ی مرغ
  • ۱ فنجان شیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری آب‌لیموی تازه
  • نمک و فلفل تازه
  • ۳ حبه‌ی سیر – ریز خرد شده
  • ۲ فنجان بیسکوییک
  • ½ فنجان پنیر چدار رنده شده

 

طرز تهیه:

 

  • فر را بر روی دمای ۴۲۵ درجه تنظیم کنید.
  • درون ظرف فر را با کره چرب کنید.
  • گوشت مرغ را از اسکلت آن جدا کنید و آن را با دست و یا یک چنگال ریز کنید و درون ظرف فر بریزید.
  • ۳ قاشق غذاخوری کره را درون یک کاسه‌ی بزرگی بریزید و در حرارت بالا ذوب کنید.
  • قارچ، پیاز و کرفس‌ها را در کاسه اضافه کنید و تا زمانی که قارچ‌ها سرخ شوند به پختن ادامه دهید (حدود ۶ دقیقه).
  • اجاق را در حرارت ملایم قرار دهید و آرد را بر روی آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  • اشکنه‌ی مرغ را بر روی آن اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب رقیق شود بپزید (حدود ۲ دقیقه).
  • ۱/۳ فنجان شیر را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه بجوشانید و هم بزنید.
  • ظرف را از روی اجاق بردارید، آب‌لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • ترکیب آماده شده را بر روی مرغ‌ها بریزید.
  • ۴ قاشق غذاخوری کره را همراه با سیر ذوب کنید.
  • بیسکوییک، شیر و پنیر را با هم ترکیب کنید.
  • ترکیب بیسکوییک را با قاشق غذاخوری بر روی مخلوط مرغ بریزید و با یک برس آن را با ترکیب کره و سیر چرب کنید.
  • غذا را در فر قرار دهید و تا زمانی که بیسکوییک‌ها سرخ شوند به پختن ادامه دهید (حدود ۲۵ دقیقه).
  • می‌توانید غذای خود را با فویل بپوشانید تا بیش از حد سرخ نشود.

مرغ بیسکوییکی: طرز تهیه ی مرغ بیسکوییکی پنیری

منبع
وب سایت
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن