غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی موساکا بلغاری، لذیذترین غذای بلغارستان: آسان و سریع

مواد مورد نیاز برای موساکا بلغاری:

 

  • ۴۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
  • ۹۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ پیمانه فلفل دلمه‌ی قرمز خرد شده
  • ۱عدد هویج خرد شده‌ی بزرگ
  • ۱ عدد ساقه‌ی کرفس خرد شده
  • ۱ حبه سیر
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • روغن زیتون
  • ۲ قاشق چای‌خوری فلفل پاپریکا
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری مرزه
  • ۱/۲ قاشق چای خوری زیره

مواد مورد نیاز برای رویه:

 

  • ۱ پیمانه ماست
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • زرده و سفیده‌ی تخم مرغ: هر کدام ۴ عدد
  • ۴ قاشق غذاخوری آب
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ۱/۲ پیمانه پنیر

طرز تهیه‌ی موساکا:

 

  • ماهیتابه بزرگی را روی شعله‌ی ملایم قرار دهید و پیاز خرد شده را با کمی روغن، حدود ۲ دقیقه، تفت دهید.
  • هویج، کرفس و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به همراه کمی نمک اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید.
  • سپس، گوجه‌فرنگی خرد شده و سیر له شده را اضافه کنید و فلفل و پاپریکا و مرزه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سبزیجات پخته شده را به ظرف دیگری منتقل کنید.
  • گوشت چرخ‌کرده را درون ماهیتابه بریزید. پس از ۴ دقیقه‌ پخت، وقتی رنگ گوشت از قرمزی درآمد، نمک، فلفل، پاپریکا، مرزه و زیره را به گوشت اضافه کنید. زمانی که گوشت کاملاً تغییر رنگ داد، سبزیجات پخته شده را به مواد اضافه کنید.
  • در ماهیتابه‌ی دیگری کمی روغن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را به همراه نمک، پاپریکا، فلفل سیاه و مرزه سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شدند، سیب‌زمینی‌ها را به بقیه‌ی مواد اضافه کنید.
  • همه‌ی مواد را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید و ۲ پیمانه آب روی مواد بریزید به شکلی که آب روی سیب‌زمینی‌ها را نپوشاند.
  • فر را روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارانهایت تنظیم کنید.
  •  سپس ظرف موساکا را در فر قرار دهید و اجازه دهید حدود ۵۰ دقیقه بپزد.

 

  • ۱۰ دقیقه قبل از اینکه موساکا کاملاً آماده شود، مواد رویه را آماده کنید.
  • ۴ عدد سفیده‌ی تخم‌ مرغ را خوب با همزن بزنید تا کف کند.
  • در کاسه‌ای دیگر، ۴ عدد زرده را با همزن بزنید و ۴ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
  • در کاسه‌ی دیگری، ۱ پیمانه ماست و ۱/۴ پیمانه شیر را با ۱/۲ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین مخلوط کنید و به آرامی به زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ اضافه کنید.
  • کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. در آخر، اول رویه‌ی آماده شده و بعد کمی پنیر رنده شده روی موساکا بریزید و بگذارید ۱۵-۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزد..
  • اجازه دهید موساکا ۱۵ دقیقه‌ای خنک شود.

غذا آماده ی سرو می باشد.

طرز تهیه‌ی موساکا بلغاری - لذیذترین غذای بلغارستان
موساکا بلغاری
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن