free web page hit counter
خانه داری

نکات مفید و جالب آشپزی

خانم خونه

نکات مفید و جالب آشپزی

-برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نسچبه نون باید کمی خیس باشه

-برای اینکه برنجمون خوب دم بکشه ، تو لحظه های آخر که میخواهیم آبکشی کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید

-برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده

وسطای پخت خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید .

-برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشوند بعد از کباب شدن

اون ها رو داخل یک نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اون وقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجان ها آسیب ببینه .

-برای اینکه لوبیاپلو عطر و بوی خوبی بگیره ، آخرای پخت به موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید .

-برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید ، آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرش رو خاموش کنید.

-برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنج رو با شیر خیس کنید

-برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه بریزید

-برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته

-برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن و یا ترخون بریزید

نکات خانه داری

-برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

-برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید

-برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید ، چون باعث می شود ترشی زود خراب شود

-اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذا های خمیری که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید

-برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .

 

 

برای دیدن نکات خانه داری بیشتر اینجا کلیک کنید

نکاتی که خانم ها باید بدانند

نکات مفید و جالب آشپزی
نکات خانه داری و آشپزی

نکات مفید و جالب آشپزی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن