free web page hit counter
غذا و آشپزی

نکات مهم در نگهداری کنسرو  و رب گوجه فرنگی خانگی

نکات خانه داری و آشپزی

نکات مهم در نگهداری کنسرو  و رب گوجه فرنگی خانگی

بهترین جایگزین برای رب های صنعتی و کسانی که رب دوست ندارند .

از این کنسرو میتوانید در سو پ ، آش و هر چیزی که در اون از رب استفاده می کنید بکنید .

هر چیزی که یک خانم در باره آشپزی باید بداند

نکات مهم در نگه داری کنسرو گوجه فرنگی

۱ حتما از شیشه ها نو استفاده کنید تا در شیشه ها کیپ بشه و کنسرو خراب شنه .

۲یک قابلمه آب جوش میزاریم روی حرارت و شیشه های خالی رو همراه با در شیشه های میندازیم داخلش تا حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشه.

بعد شیشه ها رو در میاریم و سر و ته روی پارچه تمیزی میگذاریم تا آبشون بره ولی به در شیشه ها دست نمیزینم .

اگر شیشه ها خنک نباشه وقتی میندازید بجوشه میترکه !

۳ گوجه فرنگی ها را بعد از آماده شدن بلافاصله داخل شیشه رو پر می کنیم

با یک قاشق تمیز گوجه ها رو فشار میدیم تا هیچ جای خالی تو شیشه نمونه .

لا به لای گوجه ها نمک می پاشیم ،برای هر شیشه ۲ قاشق چای خوری نمک کافی هست

۴ تا انتها شیشه رو پر می کنیم و یک لایه آخر شیشه روی گوجه ها رو با روغن زیتون و یا روغن مایع معمولی پر می کنیم.

با این کار ارتباط بین هوا و گوجه ها رو قطع می کنیم .

۵ حالا در شیشه ها رو که داخل آب داغ بود رو در میاریم و میبندیم ، برای نگهداری شیشه از حوله استفاده کنید تا نسوزید .

چون هم شیشه های حاوی گوجه مون داغ هست و هم شیشه باعث مکش میشود و به صورت طبیعی شیشه ها مون پلمپ میشوند و هوایی وارد شیشه ها نمیشه.

۶ شیشه ها رو میزاریم تا در هوای اتاق خنک بشن بعد میتونید داخل یخچال و یا انباری یک جای تاریک و خنک (دمای اتاق )نگهداری کنید.

آشپزی و آشپزخانه

نکات مهم خانه داری

نکات مهم در نگهداری کنسرو  و رب گوجه فرنگی خانگی
نگهداری کنسرو و رب گوجه

نکات مهم در نگهداری کنسرو  و رب گوجه فرنگی خانگی

چرا رب سیاه میشود 

نگه داری رب در شیشه نوشابه

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن