آموزش آشپزیغذا و آشپزی

پاستا پستو با کوفته مرغ دستور فرانسوی

پاستا

پاستا پستو با کوفته مرغ دستور فرانسوی

مواد لازم:

۵۰۰تا ۷۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده

۱ لیوان آرد سوخاری

۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز

۲ تخم مرغ بزرگ

۱ قاشق غذاخوری رازیانه خشک (اختیاری)

۱ لیوان پنیر پارمسان ریز رنده شده

۴ حبه سیر رنده شده

نمک و فلفل به میزان لازم

۱ بسته پاستا

طرز تهیه :

۱ لیوان سس پستو یا طبق ذائقه تون کمتر (طرز تهیه هایلات شده) فر را از قبل گرم کنید تا ۴۵۰ درجه فارنهایت(۲۳۰سانتیگراد). در یک کاسه گوشت مرغ ، نمک ،فلفل، تخم مرغ ، پودر پیاز و رازیانه، پنیر پارمسان رنده شده ، سیر و آرد سوخاری را کامل مخلوط کنید سپس با استفاده از قاشق مقدار یکنواخت از گوشت را بردارید و شکل دهید اندازه هر کوفته تقریباً ۲ قاشق غذاخوری هست(میتونید به دلخواه کوفته ها را کوچک تر درست کنید) سپس کوفته ها را روی یک سینی فر چیده و با برس روغن زیتون به کوفته ها بزنید و برای ۱۵ تا ۲۰ در طبقه وسط فر بزارید تا کامل پخته و روی آنها طلایی شود. سپس پاستا پخته و آبکش شده را با سس پستو مخلوط کنید و با کوفته ها ی مرغ، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان سرو کنید

نوش جان
نکات :

✔دوستان میتونید کوفته ها رو با روغن کم توی ماهیتابه سرخ کنید

✔آموزش سس پستو هایلات شده در قسمت سس ها

✔در این دستور توی سس پستو بروکلی هم گذاشته شده که کاملا سلیقه ای هست .

 

پاستا پستو با کوفته مرغ دستور فرانسوی
پاستای خوشمزه و متفاوت

پاستا پستو با کوفته مرغ دستور فرانسوی

همچنین در آنامگ بخوانید :
طرز تهیه تیرامیسوی کیسه ای
حقه های جالب روانشناسی که بلد نیستید
جواهرات گران قیمت خانم بازیگر
بیو های خاص برای اینستاگرام

وب سایت

 

لطفانظراتتون رو با ما درمیان بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن