free web page hit counter
غذا و آشپزی

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری

پکیک بسیار نرم و خوشمزه

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری

مواد لازم :

تخم مرغ یک عدد

آرد یک پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر صاف

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

شکر سه قاشق سوپ خوری سر صاف

شیر یک پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

روغن مایع دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

ابتدا مواد خشک یعنی آرد ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کرده ، تخم مرغ و شکر  و وانیل  را با هم مخلوط کنید.

خوب با همزن بزنید (اگر همزن ندارید با چنگال یا همزن دستی بزنید) تا کرم رنگ بشه و حجمش دو برابر بشه.

روغن و شیر را به ترتیب افزوده و با همزن دورکند در حد مخلوط شدن بزنید.

آرد را افزوده با همزن دستی یا لیستک هم بزنید تا گوله آرد باقی نمونه. به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

تابه ی تفلون را با مقدار خیلی کمی روغن با قلم مو چرب کرده (اگر زیاد روغن بزنید بد میشه)

با یک ملاقه ی کوچک یا پیمانه ی سایز یک چهارم از مایه کیک برداشته و فقط در یک نقطه بریزید .

نکته : دستتون رو حرکت ندید خودش بصورت دایره یکنواخت چخش میشه .

وقتی روی پنکیک ها شروع به حباب زدن می کنه ، نشانه ی این هست که باید پنکیک رو برگردونید .

یکی دوتای اول رو درست کنید دستتون میاد .

با مواد بالا میشه ۱۰ الی ۱۲ پنکیک درست کرد .

میتوانید این پنکیک خوشمزه را با مربا ، عسل ، شکلات ، خامه و میوه تزئین کنید .

 

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
پنکیک خانگی

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
تصویر ۱

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
تصویر ۲

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
تصویر ۳

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
تصویر ۴

 

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری
تصویر ۵

 

تصویر ۶

 

تصویر ۷
پنیک صبحانه و عصرانه خانگی

پنکیک صبحانه خانگی + آموزش تصویری

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن