سلامت و تغذیه

چرا نباید میوه‌ی به را به‌صورت خام مصرف کرد؟ فواید ناشناخته‌ی میوه‌ی به

 

  • چرا نباید میوه‌ی به را به‌صورت خام مصرف کرد؟

 

معمولاً توصیه نمی‌شود که این میوه را به‌صورت خام مصرف نمود.

این میوه در صورت مصرف به‌صورت خام باعث ایجاد مشکلاتی هنگام جویدن و بلعیدن می‌شود.

در بعضی از گونه‌ها این اثر کاملاً واضح است.

شما هنگام خوردن این گونه‌ در حین بلعیدن دچار مشکل خواهید شد.

حتی ممکن است شما در معرض خفگی قرار بگیرید. بنابراین توصیه نمی‌شود که این میوه را به‌صورت خام مصرف کنید.

چرا نباید میوه‌ی به را به‌صورت خام مصرف کرد؟ - فواید ناشناخته‌ی میوه‌ی به
Quince – میوه به

اما از طرفی این میوه نیز مانند سایر میوه‌ها به‌صورت خام فواید بیش‌تری بر سلامتی دارد.

برای غلبه بر اثرات منفی، میوه را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

شما می‌توانید با ریختن مقداری نمک و آب‌لیمو بر روی میوه مشکل بلع را نیز برطرف نمایید.

اما اگر مشکل فشار خون داشته باشید نباید این روش را امتحان کنید.

توصیه می کنیم به هنگام خوردن به در کنار خود یک لیوان آب داشته باشید.

 

  • فواید ناشناخته‌ی میوه‌ی به:

چرا نباید میوه‌ی به را به‌صورت خام مصرف کرد؟ - فواید ناشناخته‌ی میوه‌ی به
میوه به

به جزء میوه‌هایی است که در زمستان باید مصرف شود. این میوه‌ی زمستانی فواید زیادی بر بدن انسان دارد.

و اما این میوه چه فوایدی دارد؟

در این‌جا شما را با فواید ناشناخته‌ی به آشنا خواهیم کرد!

 

  • کارشناسان مصرف روزانه یک عدد به را توصیه می‌کنند. زیرا در طول روز به شما حس سیری و سرزندگی می‌دهد.
  • از آن‌جایی که به یک میوه‌ی زمستانی می‌باشد؛ به شما در مقابل آنفولانزا و سرماخوردگی کمک خواهد کرد.
  • ۱۰۰ گرم این میوه برابر با ۴۰ کالری می‌باشد. به‌همین دلیل همیشه در لیست رژیم‌های زمستانی جای خود را می‌گیرد.
  • از آنجایی که این میوه دارای شاخص قندی (گلایسمیک ایندکس) پایینی می‌باشد در نتیجه قند خون را افزایش نمی‌دهد. بیماران دیابتی به‌راحتی می‌توانند از این میوه مصرف کنند.
  • به‌دلیل نوع ساختار فیتوکمیکال (مواد شیمیایی گیاهی) خود، سیستم ایمنی بدن را در مقابل بیماری‌ها مقاوم می‌کند. ۳۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. بنابراین سیستم ایمنی پاتوژن‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها را بلافاصله از طریق دستگاه ادراری دفع می‌کند.
  • با افزایش میزان اکسیژن خون بر روی سیستم گردش خون اثر می‌گذارد. بنابراین این خون سالم که به ریشه‌ی مو نیز می‌ر‌سد باعث تقویت و براق‌تر شدن موها می‌شود.
  • هم‌چنین این ویژگی تعداد سلول‌های جوان پوست را افزایش می‌دهد. از ایجاد چین‌ و چروک در پوست جلوگیری می‌کند.
  • این میوه باعث بهبود سردرد می‌شود.
  • به‌دلیل میزان آنتی‌اکسیدان بالا باعث کاهش سلول‌های سرطانی و رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود.
  • با کاهش فشار خون میزان ریسک بیماری فشار خون را کم می‌کند. بنابراین سلامت قلب و عروق را نیز تامین می‌کند.
  • بهِ پخته شده برای درمان مشکلات نفخ شکم مفید می‌باشد. علاوه‌بر تسهیل هضم، مانع از تجمع سموم در بدن می‌شود. توکسین‌های اضافی موجود در روده و معده را از طریق ادرار دفع می‌کند.
  • از آن‌جایی که باعث پاک‌سازی معده می‌شود در نتیجه بوی بد دهان را نیز برطرف می‌کند.
  • هم‌چنین مانع از تکثیر باکتری‌ها در دهان می‌شود و میکروب‌های انباشته شده در بزاق را از بین برده و مانع بوی بد دهان می‌شود.
  • از آن‌جایی که باعث دفع توکسین می‌شود، باعث درمان عفونت‌های بدن از جمله عفونت‌های چشمی می‌گردد.

 

 

  • تهیه‌ی چای برگ درخت به

چرا نباید میوه‌ی به را به‌صورت خام مصرف کرد؟ - فواید ناشناخته‌ی میوه‌ی به
چای برگ درخت به

در آب جوش تقریباً به تعداد ۲۰ عدد برگ درخت به را بریزید و آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

سپس از آب‌کش عبور داده و برگ‌ها را فیلتر کنید.

این چای برای کسانی که مشکل یبوست دارند توصیه نمی شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن