
دسر و ژله
ژله لاکچری پاپیونی
ژله جزو دسر هایی هست که خیلی پرطرفدار هست و همه دوستش دارند .
همینطور یکی از پایه نسبتا ثابت هست که خوشگلی سفره و میز مهمانی های شماست و نشون دادن سلیقه خاص شما می باشد .
خب حالا میخواهیم یه ژله لاکچری بهتون یاد بدیم تا ازش استفاده کنید و لذت ببرید.
ژله پاپیونی :
ژله هلو = ۱ بسته
ژله آلورا = ۳ بسته
بستنی وانیلی = ۱ لیوان
موز ، توت فرنگی ، طالبی ، گیلاس
ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشوند
بذارین خنک بشه ، وقتی کامل خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده .ژله آلوورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید .به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگر دوست داشتید ایده بگیرید .

ژله لاکچری پاپیونی