غذا و آشپزی

کالباس خانگی: طرز تهیه‌ی کالباس خانگی “سالم و بهداشتی”

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی کالباس خانگی:

 

  • یک عدد گوشت سینه‌ی مرغ
  • ۳ عدد زرده‌ی تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱۰ عدد پسته‌ی خام
  • به اندازه‌ی ۲ عدد عدس جوزهندی
  • ½  قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۱/۵  قاشق چای‌خوری زنجبیل
  • ۲ قاشق غذا‌خوری روغن مایع
  • ½  قاشق چای‌خوری پودر هل
  • ۱/۳ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۳ عدد حبه‌ی سیر

 

طرز تهیه:

 

  • ابتدا گوشت سینه‌ی مرغ را چرخ کنید. این کار را سه مرتبه تکرار کنید.
  • آرد را الک کنید و درون ظرف بزرگی بریزید و تمامی ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید الک کنید.
  • مواد الک شده را به گوشت اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • زرده‌های تخم مرغ را به ترکی گوشت اضافه کنید و به خوبی با دست مخلوط کنید.
  • حال روغن مایع را اضافه کنید و تا زمانی که خمیر یکدست به دست بیاید این کار را ادامه دهید.
  • اکنون زمان بسته‌بندی خمیر کالباس می‌باشد. سلفونی را به اندازه‌ی دلخواه برش دهید و مقداری از خمیر را درون آن قرار دهید و به فرم دلخواه حالت دهید. دو طرف سلفون را به خوبی گره بزنید تا هنگام طبخ باز نشود. می‌توانید از چند لایه سلفون برای این کار استفاده کنید.
  • پس از بسته‌بندی کالباس، آن را درون ظرف بزرگ آب جوش قرار دهید و به مدت زمان ۹۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد. می‌توانید به مدت ۶۰ – ۷۰ دقیقه درون بخارپز نیز بپزید.
کالباس خانگی: طرز تهیه‌ی کالباس خانگی "سالم و بهداشتی"
کالباس خانگی
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن