تغذیه

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان هر دردی است!

انار میوه‌ای است که از گل آن گرفته تا پوسته‌اش دارای مزایای بی‌شماری است.

مهم‌ترین ویژگی شناخته شده‌ی انار، خاصیت محافظتی آن در برابر سلول‌های سرطانی می‌باشد.

انار سزوار این است که عنوان بهترین میوه‌ی فصل را داشته باشد.

انار دارای خواص زیادی برای زیبایی پوست و جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره‌ی رگ‌ها است.

هم‌چنین این میوه یک تثبیت کننده‌ی فشار خون است.

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

از گل انار تا دانه‌های انار، از پوشش روی دانه‌های انار تا پوسته‌ی انار؛ خلاصه تمامی قسمت‌های انار فواید بسیار مهمی بر بدن انسان دارند.

انار غنی از پتاسیم، آهن و ویتامین C می‌باشد.

هم‌چنین این میوه حاوی ویتامین‌های B1 و B2 و مواد معدنی از جمله فسفر و کلسیم می‌باشد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های انار این است که دارای ترکیبات بسیار قوی برای مبارزه با سرطان می‌باشد.

 

  • چه کسانی باید در مصرف انار دقت کنند؟

یک استکان آب انار و یا یک کاسه دانه‌ی انار که به‌طور مرتب در فصلش مصرف می‌شود دارای میزان آنتی‌اکسیدان (ماده‌ی ضد سرطان) معادل با زغال اخته می‌باشد.

هم‌چنین دارای میزان بیش‌تری آنتی‌اکسیدان نسبت به پرتقال، چای سبز و هویج می‌باشد.

به‌طور خلاصه باید گفت که انار میوه‌ای است که باید در فصل خودش به‌طور مرتب و به میزان معقول مصرف شود.

انار گرچه میوه‌ای بسیار مفید است؛ اما باید افرادی که دارای بیماری‌های معده و گوارشی هستند، هم‌چنین زنان باردار و کودکان با دقت مصرف کنند.

این افراد می‌توانند درباره‌ی مقدار مصرف انار با متخصصین تغذیه مشورت کنند.

 

  • فواید انار

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

_ انرژی می‌دهد و خستگی را از بین می‌برد.

_ بدن، قلب، معده و لثه‌ها را تقویت می‌کند.

_ میزان فشار خون را متعادل می‌کند.

_ مشکل تپش قلب را برطرف می‌کند.

_ برای التهاب معده و زخم دهان سودمند است.

_ سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

_ مانع پیشرفت سلول‌های سرطانی می‌شود. به‌خصوص نسبت به سرطان پوست و سرطان پروستات و در نهایت در مقابل سایر انواع سرطان‌ها از بدن محافظت می‌کند.

_ میزان کلسترول خون و فشار خون را کاهش می‌دهد.

_ مانع از سفتی رگ‌ها می‌شود و رگ‌ها را باز می‌کند. با داشتن این ویژگی‌ها یک پیش‌گیری کننده در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی می‌باشد.

_ میزان قند خون را تنظیم می‌کند و برای بیماران دیابتی مفید است.

_ از اسهال جلوگیری می‌کند و در فرآیند درمان کمک زیادی می‌کند.

_ یک ادرارآور و یا دیورتیک قوی می‌باشد.

_ برای سلامت پوست مفید است. اثر مثبتی بر روی عفونت‌های پوستی دارد و ظاهری صاف به پوست می‌بخشد.

_ از رشد باکتری‌های خوش‌خیم روده (پروبیوتیک) حمایت می‌کند.

_ باعث برطرف شدن گرفتگی صدا می‌شود و صدا را باز می‌کند.

 

  • سپر در مقابل سرطان

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

انار به‌دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی قوی، یکی از مهم‌ترین مواد مغذی در پیش‌گیری از سرطان می‌باشد.

تحقیقات نشان داده است که آب انار دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان پوست و سرطان پروستات در مردان است.

اگر آب انار از کل میوه تهیه شود اثر آنتی‌اکسیدانی‌اش بیش‌تر خواهد بود. زیرا پوست این میوه حاوی آلکالوئیدها، تانن و گلیکوزیدها می‌باشد. به‌همین علت نقش مهمی در برطرف کردن اسهال و کاهش انگل‌های گوارشی دارد.

علاوه‌بر این پوست این میوه نیز همانند دانه‌های آن خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدتوموری دارد.

 

  • ایده‌آل برای تصلب شرائین (سفتی رگ‌ها) و سلامت قلب

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

یکی از مهم‌ترین خواص انار این است که سبب سلامتی عروق به‌ویژه سلامت قلب می‌شود.

انار که دارای ویژگی پیش‌گیری از انسداد عروق می‌باشد با مهار آنزیم ACE در کاهش فشار خون موثر است.

در یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۰ در بخش کاردیولوژی دانشگاه کلمبیا اثر انار در پیش‌گیری از انسداد عروق اثبات شده است.

بر اساس این مطالعه بر روی حیوانات آزمایشگاهی؛ در این حیوانات میزان پلاک و انسداد رگ‌ها تا ۴۴% کاهش یافت.

 

انار دارای خواص زیادی برای زیبایی پوست و جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره‌ی رگ‌ها دارد. هم‌چنین این میوه یک تثبیت کننده‌ی فشار خون است.

 

در مطالعه‌ی دیگری که بر روی انسان‌ها انجام شد؛ مشخص شد که مصرف روزانه‌ی ۵۰ میلی‌لیتر آب انار به مدت دو هفته باعث کاهش ۳۶ درصدی آنزیمی شد که باعث افزایش فشار خون می‌شد.  همین نیز باعث کاهش ۵ درصدی میزان فشار خون می‌شود.

 

  • راه‌حلی برای زخم‌های لثه

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

اگر آب انار با عسل ترکیب شود و تا زمانی که حالتی معجون مانند به‌خود بگیرد پخته شود و سپس بر روی زخم لثه‌ها قرار گیرد؛ خاصیت درمانی خواهد داشت.

پوششی که دانه‌های انار را احاطه می‌کند باعث تسهیل در هضم می‌شود و دیورتیک است.

چای دم‌کرده‌ای که از پوسته‌های انار تهیه می‌شود، اسهال را کاهش می‌دهد.

 

  • گل انار

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

حتی گل این میوه نیز درمان بسیاری از دردها می‌باشد.

اگر امکان تهیه‌ی گل‌های انار را داشته باشید؛ آن‌ها را به‌صورت خام در سالادهای خود مصرف کنید.

گل انار التهاب روده را از بین می‌برد و به تصفیه‌ی خون کمک می‌کند.

این گل منبع غنی از ویتامین C بوده و برطرف کننده‌ی اسهال می‌باشد و همچنین در درمان التهاب کلیه‌ها مفید است.

 

  • آیا تاکنون انار به این شکل خورده‌اید؟

همان‌طور که می‌دانید فصل، فصل انار است.

اگرچه آماده‌سازی این میوه دشوار و پرزحمت است؛ اما شما می‌توانید دانه‌هایی را که جدا کرده‌اید به مدت یک سال در فریزر نگهداری کنید.

به این ترتیب شما می‌توانید در هر فصلی انار مصرف کنید.

به‌عنوان مثال: « شما می‌توانید در فصل تابستان دانه‌های انار را با بستنی و یا ماست خود ترکیب کنید».

هم‌چنین شما می‌توانید یک فنجان چای‌خوری انار را با یک لیوان کفیر و یا شیر به کمک هم‌زن ترکیب کنید و یک قاشق چای‌خوری وانیل اضافه کنید و یک نوشیدنی لذیذ و سالم آماده کنید.

انار میوه‌ای که هر دانه‌اش باعث درمان است!

آیا شما دانه‌های انار را به سالادهای خود اضافه کرده‌اید؟؟ حتماً باید این روش را امتحان کنید!

هم‌چنین با اضافه کردن چند عدد مغز گردو و یا بادام  سالاد فوق‌العاده‌ای را تهیه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شش − 4 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن