غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی کوکتل میگو مکزیکی و یا سالاد درون لیوان

 

کوکتل میگو که می توان گفت یک «سالاد درون لیوان» است.

 

مواد مورد نیاز برای کوکتل میگو

 

  • ۱ عدد پیاز سفید متوسط
  • ۶ حبه سیر خرد شده
  • نیم کیلو میگو
  • سس تند مکزیکی
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری آب‌لیمو
  • لیمو ترش برای تزئین
  • ¾ لیوان سس گوجه‌فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ فنجان گشنیز خرد شده
  • برگ مغز کاهو

 

طرز تهیه:

 

  • در ابتدا میگوها را پوست می‌گیریم و تمیز می‌کنیم.
  • پیاز را پوست بکنید خرد کنید. در آب‌کش بریزید و زیر آب سرد آب بکشید.
  • یک قابلمه را با آب پر کنید. پیاز، سیر، ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا به جوش آید.
  • میگوها را در قابلمه بریزید. ۱ دقیقه منتظر بمانید تا میگو صورتی رنگ بشود و بپزد. سپس میگوها را آب بکشید و منتظر بمانید تا خنک شوند.
  • سپس در یک کاسه سس گوجه‌فرنگی، آب‌لیمو و سس مکزیکی و گشنیز را مخلوط کنید.
  • می توانید در ترکیب سس خود خیار را خرد کرده و بریزید.
  • چند برگ از مغز کاهو را خرد کرده و در گیلاس های بستنی‌خوری بریزید. سپس بر روی کاهوها مقداری سس بریزید.
  • چند عدد میگو بر روی کاهوها قرار دهید و باز مقداری سس بر روی میگوها بریزید.
  • در پایان و قبل از سرو، کوکتل خود را با ورقه‌های برش داده شده‌ی لیموترش و یا جعفری تزئین کنید.
Mexican-Shrimp-Cocktail
Rate this post
برچسب ها
کوکتل میگو

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا