غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی کدو بوریتو! کدو بوریتو پنیری غذایی متفاوت

مواد مورد نیاز:

 

  • ۳ عدد کدو
  • روغن زیتون
  • ۱/۲ پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری زیره‌ی سبز
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲/۱ فنجان لوبیا سیاه
  • ۱/۲ فنجان گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ۱/۲ فنجان ذرت
  • ۱ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • ۱ فنجان پنیر مونتری‌ جک رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • گشنیز خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

  • فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.
  • کدوها را از نصف برش دهید. بر روی کدوها خراش بیاندازید تا راحت‌تر بتوانید درون کدو را خالی کنید. قسمت داخلی کدو را برای مرحله‌ی بعدی نگه دارید.

  • در یک تابه‌ی متوسط مقداری روغن ریخته و گرم کنید.
  • پیاز و قسمت داخل کدو را که خرد کرده‌اید در تابه بریزید و تا زمانی که نرم شوند بپزید (حدود ۵ دقیقه).
  • سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه منتظر بمانید تا بپزد.
  • گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. غذا را تا زمانی که گوشت رنگ صورتی خود را از دست بدهد بپزید (حدود ۶ دقیقه).
  • فلفل، زیره‌ی سبز و پاپریکا اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، لوبیا سیاه، گوجه‌فرنگی و ذرت را هم به مخلوط اضافه کنید.
  • مخلوط گوشت را به داخل کدو بریزید.
  • سپس روی آن را با بنیر بپوشانید.
  • سپس کدوها را درون فر قرار دهید و تا زمانی که کدوها سرخ و پنیر ذوب شود بپزید (حدود ۱۵ دقیقه).
  • قبل از سرو غذا را با گشنیز تزئیین کنید…

 

Rate this post
برچسب ها
کدو

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + 3 =

دکمه بازگشت به بالا