غذا و آشپزی

طرز تهیه‌ی کدو بوریتو! کدو بوریتو پنیری غذایی متفاوت

مواد مورد نیاز:

 

  • ۳ عدد کدو
  • روغن زیتون
  • ۱/۲ پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری زیره‌ی سبز
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲/۱ فنجان لوبیا سیاه
  • ۱/۲ فنجان گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ۱/۲ فنجان ذرت
  • ۱ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • ۱ فنجان پنیر مونتری‌ جک رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • گشنیز خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

  • فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.
  • کدوها را از نصف برش دهید. بر روی کدوها خراش بیاندازید تا راحت‌تر بتوانید درون کدو را خالی کنید. قسمت داخلی کدو را برای مرحله‌ی بعدی نگه دارید.

دستورالعمل پخت کدو بوریتو

  • در یک تابه‌ی متوسط مقداری روغن ریخته و گرم کنید.
  • پیاز و قسمت داخل کدو را که خرد کرده‌اید در تابه بریزید و تا زمانی که نرم شوند بپزید (حدود ۵ دقیقه).
  • سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه منتظر بمانید تا بپزد.
  • گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. غذا را تا زمانی که گوشت رنگ صورتی خود را از دست بدهد بپزید (حدود ۶ دقیقه).
  • فلفل، زیره‌ی سبز و پاپریکا اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، لوبیا سیاه، گوجه‌فرنگی و ذرت را هم به مخلوط اضافه کنید.
  • مخلوط گوشت را به داخل کدو بریزید.
  • سپس روی آن را با بنیر بپوشانید.
  • سپس کدوها را درون فر قرار دهید و تا زمانی که کدوها سرخ و پنیر ذوب شود بپزید (حدود ۱۵ دقیقه).
  • قبل از سرو غذا را با گشنیز تزئیین کنید…

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × سه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن