آموزش آشپزیغذا و آشپزی

دسر انار +دستور راحت +آموزش تصویری

دسر انار

دسر انار +دستور راحت +آموزش تصویری

یک دسر خوشمزه که مناسب این فصل هم هست و میتونید به راحتی درستش کنید و در مجالس و حتی شب یلدا هم ازش استفاده کنید . دسری که نه زحمت زیادی داره و نه خیلی سخته …

مواد لازم :

۱ بسته ژله انار یا توت فرنگی

۱ بسته خامه صبحانه (۲۰۰ گرمی)

نصف بسته پنیر ماسکارپونه

۲ قاشق غذا خوری پودر قند

۱ بسته کیک صبحانه (ساده یا شکلاتی)

 

طرز تهیه :

ابتدا ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بن ماری می کنیم ، وقتی کمی خنک شد سه چهارم ژله رو داخل ظرف های تک نفره ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم تا ببنده

وقتی کمی بست مقداری دانه انار روی ژله ها ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم

پنیر ماسکارپونه با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی می زنیم ، سپس ما بقی خامه رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه

سپس داخل قیف ریخته و روی لایه قبل میریزیم

باز به دلخواه کمی دانه های انار روی کرم پنیری میریزیم

سپس کیک رو کامل خورد کرده و روی لایه قبل میریزیم

به دلخواه روی دسرمون رو تزئین می کنیم

نوش جان

 

 

 

دسر انار +دستور راحت +آموزش تصویری
مرحله اول

 

مرحله دوم

 

دسر انار +دستور راحت +آموزش تصویری
مرحله سوم

 

دسر انار +دستور راحت +آموزش تصویری

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن