آموزش آشپزیخانه داری

دلایل وا رفتن کوفته+نکات پخت کوفته

کوفته تبریزی

دلایل وا رفتن کوفته+نکات پخت کوفته

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که هنگام پختن کوفته کوفتتون سفت شده باشه یا کلا وا رفته باشه. امروز یه سری نکات کاربردی روبهتون آموزش میدیم تا از این اتفاق جلوگیری کنید .

نکات وا نرفتن کوفته:

آب پیاز کوفته باید گرفته شود .

لپه و برنج باید نیم پز شوند ، خام ماندن یا بیش از حد پختن آن ها باعث وا رفتن کوفته می شود . (پختن کامل لپه و برنج دلیل وا رفتن کوفته است.)

متعادل نبودن نسبت مواد اولیه باعث وا رفتن کوفته می شود .

مقدار لپه بیش از حد باعث وا رفتن کوفته می شود .

مقدار لپه بیش از حد باعث وا رفتن کوفته می شود .

چرب بودن بیش از حد باعث وا رفتن کوفته می شود .

چرب بودن بیش از حد گوشت :

باعث وا رفتن کوفته می شود . به همین دلیل گوشت مصرفی در تهیه کوفته تبریزی بهتر است از تلفیق گوشت گوسفندی و گوشت گوساله انتخاب شود . نسبت استفاده گوشت ها نصف و نصف خواهد بود . در صورت استفاده از چرخ گوشت برای ترکیب مواد ، برای اینکه مواد به راحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره های چرخ نچسبند ، قبل از چرخ کردن آن ها کمی فلفل سیاه روی آن ها بپاشید .

درست ورز ندادن میاه کوفته باعث وا رفتن کوفته می شود . در هر مرحله از مخلوط کردن مواد باید کاملا آن ها را ورز دهید . کوفته به طور کلی باید حدود یک ربع ورز بخورد و این مرحله مهمترین قسمت طرز تهیه کوفته است .

استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می شود که احتمال وا رفتن کوفته به حداقل برسد .

برنج کوفته تبریزی باید به حالت کته پخته شود که چسبندگی بیشتری داشته باشد . بهتر است از برنج مرغوب ایرانی استفاده شود تا کوفته خوشمزه تری داشته باشیم . (حدودا به مدت ۸ دقیقه در آب جوش نیم پز شود)

گلوله های کوفته باید کاملا یک دست و گرد باشد و خیلی آروم وارد قابلمه بشوند .

حرارت قابلمه ای که سس مخصوص برای پختن کوفته را در آن ریخته اید و کوفته ها در آن قرار داده خواهند شد ، باید کاملا کم و ملایم باشد . چرا که اگر آب قابلمه یا همان سس کوفته در حال قل زدن باشد کوفته وا خواهد رفت .

در قابلمه کوفته را به عنوان اصلا نباید کیپ کنید چون قطعا کوفته وا میرود .

به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چرا که تکان دادن کوفته ها باعث ترک خوردن و وا رفتن کوفته می شود . برخی معتقدند که باید بعد از انداختن هر کوفته صبر کنید تا آب که دوباره به جوش آید و سپس کوفته بعدی را اضافه کنید و سس آن باید مقداری باشد که روی کوفته ها را بگیرد .

 

دلایل وا رفتن کوفته+نکات پخت کوفته
چرا کوفته وا میره

دلایل وا رفتن کوفته+نکات پخت کوفته

همچنین در آنامگ بخوانید : 
دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی
فواید بخور صورت 
معجزه پوشیدن کمربند در تیپ و استایل
بزرگ ترین نقاط ضعف شما چیست ؟/شخصیت شناسی

 

 

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن