آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه تمپورای مرغ یا جوجه چینی /روش آسان و سریع

تمپورای مرغ

طرز تهیه تمپورای مرغ یا جوجه چینی /روش آسان و سریع

مواد لازم:

آرد ۳ قاشق غذاخوری ( آرد سه صفر)

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری

جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری

آب تگری ربع لیوان

فیله مرغ نواری شده و مرینت شده از دو ساعت قبل در مخلوط نمک فلفل زعفران پودر سیر و آب لیموی تازه

بکینگ پودر ؛ جوش شیرین ، آرد و نشاسته و نمک رو مخلوط میکنیم

آب حتما باید تگری باشه میتونین بجای آب از ماء الشعیرسنتی(بدون طعم) یا آب گازدار استفاده کنین ؛

طرز تهیه :

آب تگری رو توی مخلوط آرد میریزیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم دقت کنین ک ابدا نباید زیاد هم بخوره و یکدست بشه گلوله های آرد توش باشه هم مهم نیست اینجوری تمپورای فوق العاده سبک و خوشمزه ای خواهیم داشت ؛

برای مخلوط کردن مواد بهتره که از چاپستیک استفاده کنین اگه نداشتین از چنگال استفاده کنین .

مایه ای که بدست میاد تقریبا رقیقه و غلیظ نیست ، مایه ی تمپورا باید همواره سرد سرد باشه.

اگر احساس میکنید آشپزخونه گرمه یا اینکه ظرف مایه تمپورا رو کنار اجاق قرار میدید بهتره ظرف رو توی ظرف حاوی آب و یخ بذارید که سرد باقی بمونه .

مرغا هم که باید سرد سرد باشن

برشای فیله مرغ رو دونه دونه توی تمپورا زده و بعد سرخ میکنیم.

فیله ها رو توی مایه نندازید نباید توی مایه بمونن.

یعنی فقط با چاپستیک یا چنگال هر بار یک دونه رو توی مایه زده و بیرون آورده و سرخ میکنیم

اما روغن… روغن باید کاملا داغ باشه. خیلی جالبه که اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشه تمپورا به خوبی کرانچی نمیشه.

پس اجازه بدید روغن کاملا داغ شه و بعد فیله ها رو دونه دونه داخل مایه ی تمپورا زده و سرخ میکنیم فیله های مرغو حتما بصورت نازک برش بدین تا باتوجه به حرارت بالا دیگه نگران نپختنشون نباشین

نکته استفاده از آب یخ و یخ در تهیه خمیرو سرخ کردن در داخل روغن بسیار داغ با دمای بسیار بالا که ایجاد شوک برودتی – حرارتی باعث حالت کرانچی و کریسپی و سوخاری شدن بهتر و بیشتر میشود .

باز هم تاکید میکنم که مایه ی تمپورا نباید زیاد همزده بشه و باید حباب های اکسیژن داخلش باقی بماند و گلوتن یا حالت چسبناک خمیر تشکیل نشود.

فقط در حد همزدن مخلوط شود نه اینکه یکدست شود .

از مایه ی تمپورا میتونین برای سوخاری کردن همه چیز استفاده کنین اعم از میگو گل کلم بامیه قارچ پیاز و…

 

طرز تهیه تمپورای مرغ یا جوجه چینی /روش آسان و سریع
جوجه چینی خوش طعم

طرز تهیه تمپورای مرغ یا جوجه چینی /روش آسان و سریع

همچنین در آنامگ بخوانید :
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
آیا کرم پودر لک پوستی می آورد ؟
در هوای آلوده تغذیه مناسب چیست ؟
آموزش برجسته کردن گونه ها در منزل

وب سایت

 

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید 
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن