آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه خوراک گولاش مجاری+دستور آشپز مجارستانی

گولاش مجارستانی

طرز تهیه خوراک گولاش مجاری+دستور آشپز مجارستانی

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله

پیاز کوچک ۳ الی ۴ تا

سیر خرد شده ۳ حبه

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

هویج ۲ تا ۳ عدد

سیب زمینی ۲ تا ۳ عدد

روغن

رب گوجه فرنگی

برگ بو

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را خرد کرده و استخوان و چربی آن را جدا کنید

سپس پیاز و سیر را خرد کنید

تابه ای را روی حرارت قرار بدید و پیاز ریز رو خرد کنید ۴ تا تکه عالیه

با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه بعد سیر را اضافه کنید و گوشت را هم بریزید و تفت بدید

فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید ، مثداری آب بریزید و اجازه دهید گوشت برای یک ساعت تا یک و نیم ساعت بپزه

سیب زمینی و هویج ها را پوست گرفته با مقداری روغن تفت بدید تا کمی نرم شود

فلفل دلمه ای رو خرد کنید و با سیب زمینی و هویج سرخ کنید

گوجه ها را هم خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت بدید.

رب رو اضافه کنید و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

در اواسط پخت گوشت، مخلوط سیب زمینی و هویج و فلفل (پاپریکا)و رب تفت داده شده رو اضافه کرده و اجازه بدید همه مواد با هم بپزه.

زمانی که خوراک پخت و جا افتاد برگ بو را از داخل آن خارج کنید.

خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامه روی آن بریزید و میل کنید.

نکته :

این خوراک نوعی طاس کباب است که خورش هم محسوب میشه و متعلق به مجارستانه و در اروپای شمال شرقی خواهان زیاد داره . با پاستا و برنج و انواع نان سرو میشود

جالب است بدانید :

جالب است بدانید که این غذا ریشه در قرون وسطی دارد و ابتدا غذای چوپانانی بود که دور از خانه در دل طبیعت بودند. بعدها مواد دیگری به این خوراک اضافه شد و به شکل گولاش امروزی در آمد. در حال حاضر خوراک گولاش غذای ملی کشور مجارستان و سمبل و نماد این کشور محسوب می شود.

 

همچنین در آنامگ بخوانید :

 

 طرز تهیه خوراک گولاش مجاری+دستور آشپز مجارستانی
گولاش مجارستانی خوشمزه و راحت

 طرز تهیه خوراک گولاش مجاری+دستور آشپز مجارستانی

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 + هفده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن