آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه ران مرغ پنیری 

مرغ پنیری

طرز تهیه ران مرغ پنیری

یک غذای عالی و خوشمزه با مرغ که طعم لذیذش همه رو به خودش جذب میکنه.

مواد لازم :

ساق مرغ ۵ عدد

سیب زمینی آبپز ۲ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

زرد چوبه ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

برگ بو ۲ عدد

سیر ۳ حبه

پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۶۰ گرم

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم

تخم مرغ ۳ عدد

آرد سفید ۱ لیوان

 

طرز تهیه:

پیاز را با روغن و زرد چوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شه

ساق مرغ را اضافه و تفت دهید نمک و فلفل بزنید

و دو طرفش رو سرخ کنید

سیر و برگ بو و یک لیوان آب جوش اضافه کرده درش رو ببندید تا بپزه و آبش کشیده بشه

ران ها رو یکم خنک که شد گوشتش رو از استخوان جدا کنید

استخوان ها رو نگه دارید لازمشون داریم !

گوشت ران را با غذا ساز پودر کنید سیب زمینی ها را رنده کنید و گوشت و پنیر پیتزا ، نمک و ادویه ها رو بهش اضافه کنید

خوب ورز دهید تا منجسجم و خمیری شود ، مقداری از خمیر رو بردارید و با دست شکل دهید و استخوان را وسط گذاشته و پنیر پیتزا بریزید و جمعش کنید و به شکل ران مرغ دربیارید (دستتون با آب خیس کنید که به دست نچسبه)

ران ها آماده شدن ، اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید

قابلمه متوسطی را روی حرارت بزارید روغن زیاد بریزید و ران ها را توی روغن شناور سرخ کنید

بعد از سرخ شدن رو دستمال آشپزخونه بزارید که روغن اضافش کشیده بشه و با سس گوجه تند میل کنید

نوش جان

 

برای دیدن مطالب آشپزی بیشتر کلیک کنید

 

طرز تهیه ران مرغ پنیری 
ران مرغ پنیری

طرز تهیه ران مرغ پنیری 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده + شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن